Руслана Лижичко вагітна: зірка непрозоро натякнула на поповнення у родині. Як у 48 років виносити дитину?

Руслана Лижичко багато років живе у шлюбі. Знаменитість попри це ще ніколи не була клієнткою пологового будинку.

Співачка Руслана. Героїня цього матеріалу стала справжнім символом України. Вона стала переможницею Євробачення-2004. Тоді наші співочі таланти рушили на конкурс вдруге. На ряду з досвідченими конкурентами зі Швеції, Британії, здобуття першого місця було особливо цінним для нас. Навіть сьогодні той виступ Руслани називають легендарним та одним із найкращих за всю історію співочого конкурсу.

На момент підкорення європейської сцени українській виконавиці виповнилося 31 рік. Вона вже була одружена з музикантом і продюсером Олександром Ксенофонтовим, який допомагав коханій готуватися до найважливішого конкурсу в її житті.

Руслана на Євробаченні
Руслана на Євробаченні 2004

Після Євробачення кар’єра артистки пішла вгору, особливо на Батьківщині. Хоча сьогодні Руслана рідко радує своїх прихильників новими піснями або концертними турами, співачка залишається однією з найпопулярніших артисток та найбажаніших гостей на концертах та конкурсах.

Нещодавно виконавиця стала зіркою шоу “Маскарад”. За умовами програми, зірки виступають перед журі в різних образах, а ті оцінюють, наскільки учасникам вдалося перевтілитися. Руслана приміряла на собі образ Мавки.

Руслана на шоу "Маскарад"
Руслана на шоу “Маскарад”

Після свого феєричного виступу та зняття маски Мавки, 48-річна співачка зізналася, що в неї в житті вже давно є коханий Лукаш, який ніколи її не ображає. А найбільша її мрія – подарувати його малюка. Так склалося, що за 26 років шлюбу подружжя так і не змогло стати батьками.

Ірина Білик побажала своїй колезі успіху в здійсненні заповідної мрії та зізналася, що з радістю стала б хрещеною мамою малюкові Руслани.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.