Ектор Хіменес-Браво романтично позував з жінкою, у якій впізнали Мартиновську: вагітна не від Ярославського?

Стосунки суддів кулінарного шоу "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського викликають все більше питань.

Цього разу приводом для суперечок в мережі стало романтичне фото Ектора Хіменеса-Браво з таємничою коханою, яка стоїть до камери спиною. Позують вони вдома у кулінара в домашніх халатах. У дописі колумбієць поділився своїм враженням щодо українських жінок – мовляв, вони не кар’єристки та вміють вдало зберігати баланс між роботою і сімейним життям, що йому дуже подобається.

Деякі коментатори підтримали розмову з Ектором, але більшість почали припускати, з ким саме позує зірка. Багато підписників зійшлися думки, що таємною обраницею шеф-кухаря є його колега Оля Мартиновська:

  • “Впізнаю Мартиновську ззаду”;
  • “Мартиновська біля Ектора”;
  • “Мартиновська Оля, красива жінка і трудоголік. 100%”;
  • “Ой-ой-ой, невже все ж таки Ольга поруч?”;
  • “Яка Ольга? Ольга давно зачепила Вову”, – відповідь на попередній коментар.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Дійсно, вже доволі довгий час Мартиновську і Ярославського підозрюють у романі. Справа в тому, що судді “МастерШеф” постійно публікують романтичні спільні фото, де добре видно обох, у підписах висловлюють свої почуття одне до одного, до того ж Володимир знайшов спільну мову з донькою Олі. Та й це ще не все.

Оля Мартиновська і Володимир Ярославський з донькою Вірою
Оля Мартиновська і Володимир Ярославський з донькою Вірою

В Інстаграмі Мартиновської можна побачити знімок з Ярославським, на якому вони позують з “вагітними” животами і тримаються за яблуко з написом “Я тебе кохаю” англійською.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський

Це і спровокувало безліч припущень про те, що поза камерами вони зустрічаються не як колеги, а як пара, у що легко повірити.

Схожі статті