Оля Цибульська розсекретила, ким працює її чоловік: не такий успішний і завидний, як Дзідзьо

Відома українська співачка Оля Цибульська продовжує потроху розкривати подробиці особистого життя, які довгий час приховувала.

Ні для кого не секрет, що Оля Цибульська – жінка заміжня, однак за ким саме – справжня таємниця. Зірка не афішує особистість свого чоловіка, оскільки він не є прихильником публічності, як каже вона сама. Через це фанати підозрюють, що насправді артистку пов’язують романтичні стосунки з колегою по сцені – співаком Дзідзьо. Мовляв, вона й стала розлучницею у його шлюбі зі Славією.

Дзідзьо та Оля Цибульська
Дзідзьо та Оля Цибульська

Колишня Михайла Хоми (справжнє ім’я Дзідзьо) після розлучення лише підігріла ці чутки своїми численними інтерв’ю. Жінка зізналася, що їй було боляче через те, що чоловік публічно зображав з Цибульською закоханих, а факт її існування як дружини взагалі приховував. Крім того, Славія висловила співчуття обранцю Ольги, оскільки їхній син Нестор виявився схожим на DZIDZIO.

У програмі “Світське життя” Цибульська прокоментувала звинувачення:

“Нічого у нас з Дзідзьо не було, син не від нього. Дзідзьо не батько Нестора. Я про це говорила тисячу разів”.

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська з сином

Разом з тим співачка демонструє ідилію у стосунках з чоловіком. Днями він спонтанно забрав дружину і сина у подорож на вихідні до Роттердаму, з якої вони ледь не запізнилися на літак додому. Про це Цибульська розповіла у себе в Інстаграмі:

“Ми встигли дивом, бо тато був вантажником. Ніс всі сумки і Нестора, який заснув. Магазини, які я запланувала, ми проспали. Але це не головне! Головне – ми круто провели час разом, подихали повітрям біля океану і встигли надихнутись! Повертаємось до роботи”.

Скріншот з Інстаграму Олі Цибульської
Скріншот з Інстаграму Олі Цибульської

Вантажником чоловік Олі, схоже, працює по ситуації. Насправді, як пишуть ЗМІ, він є екс-депутатом і бізнесменом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.