Справжнє кохання Злати Огнєвіч: як виглядав перший чоловік Холостячки та чому вона досі його згадує

Співачка Злата Огнєвіч зараз бере участь у проєкті "Холостяка", де шукає нове кохання. Однак у її житті був чоловік, з яким вона збиралася прожити все життя.

До особистого життя української виконавиці Злати Огнєвіч зараз прикута увага мільйонів телеглядачів. Саме Злата зараз – головна героїня другого сезону романтичного шоу “Холостячка” на телеканалі “СТБ”. За її серце зараз боряться найкращі чоловіки України: від музикантів до бізнесменів.

Для самої Огнєвіч програма стала справжнім випробуванням – до цього вона ніколи не виставляла своє особисте життя на публіку. Навіть у соціальних мережах, якими Злата активно користується, практично неможливо було зустріти ніякої інформації про її обранців чи спільні фото з ними. Та все ж про перше кохання співачки вдалося з’ясувати деякі факти.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Декілька років тому зірка зустрічалася з хлопцем, якого зустріла під час відпустки в Таїланді, у курортній країні чоловік працював за контрактом. Огнєвіч зізналася, що це було кохання з першого погляду, хоча обранець відразу не впізнав знамениту артистку – він узагалі не цікавився українським шоубізом.

Пізніше стало відомо, що її коханий був українським військовим. Не дивлячись на стереотипи про принциповість та жорсткість людей цієї професії, Огнєвіч зізнавалася, що її чоловік – дуже турботливий та ніжний. Вона не показувала його обличчя в соціальних мережах та афішувала стосунки. Хоча прихильникам вдалося декілька разів помітити Злату разом із обранцем.

Злата Огнєвіч з коханим
Злата Огнєвіч з коханим

Пара розійшлася тихо та у таємниці від преси. Злата не зізналася, після чого закінчилося її перше кохання. Але після того вона повністю поринула в роботу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.