Чому Володимир Кличко виховує дочку один і де поділася її мати: що відомо про екс-дружину боксера-чемпіона

Володимир Кличко є не лише відомим на весь світ українським боксером. Також він люблячий тато, який заміняє доньці і маму.

Батьком Володимир Кличко став наприкінці 2014-го – американська акторка Гейден Панеттьєрі народила спортсмену донечку Каю-Євдокію. Одружитися пара збиралася після чотирьох років стосунків, однак під вінець вони разом так і не пішли – влітку 2018-го зірки розійшлися. Зазвичай в таких ситуаціях діти залишаються жити з мамами, однак у випадку з Кличко все навпаки – саме він взяв на себе обов’язки тата-одинака.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко і Гейден Панеттьєрі з донькою

Напередодні розриву відносин з боксером Панеттьєрі потрапляла в об’єктиви камер папараці у компанії починаючого молодого актора Браяна Гікерсона. Їхні взаємини повні скандалів. Після звинувачень у домашньому насильстві зі сторони Гейден, Браян був позбавлений свободи, однак згодом колишня Кличка повернулася до Гікерсона. Мовляв, знаменитість хоче пробачити його та рухатися з ним далі.

Колишня Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном
Колишня Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном

З Володимиром Гейден розійшлася спокійно. Вони дружать, а вихованням Каї займаються спільно настільки, наскільки це можливо, адже мама дівчинки живе в Америці, але старається бувати в Києві частіше.

Володимир Кличко з донькою
Володимир Кличко з донькою

Сам Кличко своє особисте життя особливо не коментує. Єдине, про що він готовий говорити – про батьківство. Спортсмен зізнався, що карантин у зв’язку з пандемією був для нього фантастичним часом – його він нерозривно провів з донькою. Та Володимир намагається не оточувати Каю-Євдокію занадто великою опікою і турботою, оскільки вважає, що це стане на заваді здоровому розвитку дитини. Крім того, боксер уникає розбалування спадкоємиці:

“Я не забуваю, звідки родом, тому виховую дочку, не ставлячи в приклад матеріальні цінності”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.