Алла Пугачова показала себе молоду з рудим довгим волоссям: Максим Галкін тоді ще під стіл пішки ходив

Алла Пугачова поділилася у своєму особистому блозі архівним фотознімком.

72-річна Алла Пугачова залишається символом краси на російській естраді. Нехай вік співачки вже не назвеш молодим, та вона продовжує залишатися у прекрасній формі. Звісно, не обходиться без небюджетного косметичного догляду та пластичних операцій. Але головним “еліксиром молодості” для Примадонни залишаються її діти – двійнят Гарі та Ліза. Цього року їм виповнилося 8 років. Зіркова мама зізнавалася, що її найбільших страх – не побачити випускний сина та доньки.

Гаррі та Ліза Галкіни
Гаррі та Ліза Галкіни

Прихильники творчості Пугачової зізнавалися, що її донька надзвичайно схожа на маму в молодості, не дивлячись на те, що виносила та народила дівчинку сурогатна мати, ім’я якої Алла та її чоловік Максим Галкін приховують.

Схожість між мамою та донькою помітили знову, коли Алла Борисівна опублікувала в особистому блозі архівне фото, на якому їй ще немає тридцяти років.

Фото з Instagram Алли Пугачової
Фото з Instagram Алли Пугачової

На знімку Примадонна позує біля одного з космодромів. Вона одягнена у кофтину з яскравим оздобленням та брюки прямого крою. Алла щиро посміхається, а її довге руде волосся красиво розвіюється на вітрі.

Як виявилося, таку публікацію Пугачова приурочила до запуску до запуску космічного корабля “Союз”, який відбувся цими днями на космодромі Байконур. У космос полетіла знімальна група для роботи над новою картино.

“Щасливої дороги”, – підписала співачка своє фото.

Прихильники Алли залишили під її публікацією безліч приємних слів:

  • “Яке чудове фото”;
  • “Ваша донька Ліза так схожа на молоду маму”;
  • “Молода красуня!” – пишуть коментатори.

Схожі статті