Як виглядають мами Ані Лорак, Соломії Вітвіцької та інших зіркових красунь: ексклюзивні фото

Знамениті доньки так схожі на своїх матусь. Давайте подивимося, як виглядають найдорожчі люди українських зірок.

Марічка Падалко

Марічка Падалко з мамою
Марічка Падалко з мамою

Телеведуча та зірка телеканалу “1+1” обожнює вести активне життя у соціальних мережах, де ділиться новинами буднів, родини та роботи. Однак фото з батьками побачити в її профілі можна не часто. Рідкісний знімок з найдорожчою людиною Марічка опублікувала в честь дня народження жінки. Падалко розповіла, що її мама вже 43-ій рік працює викладачкою в університеті, а під час карантину досить швидко опанувала нові технології для дистанційного навчання, тож донька надзвичайно пишається матусею.

Ані Лорак

Ані Лорак з мамою
Ані Лорак з мамою

Співачка також не дуже часто ділиться спільними знімками з мамою, хоча часто говорить про найріднішу людину. Зараз вони живуть у різних країнах – Ані переїхала до Москви, а мама залишилася в столиці України. Тож зустрічаються вони досить рідко, коли Лорак приїжджає з концертами до Києва або інших українських міст.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик з мамою
Лілія Ребрик з мамою

Телеведуча розповідала, що її мама працює вчителькою української мови та літератури. Тож саме їй вона завдячує багатьом своїм навичкам та звичкам, зокрема багатому словниковому запасу, який необхідний на телебаченні. Ребрик також поділилася, що мама навчила її планувати свій день, ставити чіткі цілі та досягати їх.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька з мамою
Соломія Вітвіцька з мамою

Ведуча новин “ТСН”, як дві краплини води, схожа зі своєю мамою. Зірка телебачення зізнавалася, що у підлітковому віці її порівнювали з найріднішою людиною і часом хлопці казали, що мама виглядає краще, ніж вона сама. Мама Вітвіцької і сьогодні слідкує за собою, відвідує спортивний зал та активно веде соціальні мережі.

Оля Фреймут

Оля Фреймут з мамою
Оля Фреймут з мамою

Мама Олі Фреймут також вчителька за фахом. Більше 40 років жінка присвятила себе школі та дітям і жодного разу не подумала про зміну роботу. Її зіркова донька зізнається, що вона надзвичайно пишається таким вибором своєї мами.

Схожі статті