SLAVIA показала, як “любить” Цибульську: думає, що навіть DZIDZIO знайшов би для зрад когось краще

Давня суперечка двох артисток, Ярослави Хоми та Олі Цибульської, набирає нових обертів. Заява зірки ошелешила мережу.

Цього року розійшлася одна з найтаємничіших, але водночас, з найяскравіших пар сучасного шоу-бізнесу: співак DZIDZIO та артистка SLAVIA. Молоді були разом з самої юності, але талант та кар’єрні амбіції стали на шляху до гармонійного та щасливого шлюбу. Дітей у подружжя не було, але процес розлучення ще не завершено.

Хто винен у розлученні зірок?

Не раз у тому, що Михайло Хома пішов від дружини, звинувачували Олю Цибульську. Річ у тім, що артисти свого часу записали дуетом пісню “Чекаю. Цьом”, де співається про взаємини чоловіка та його коханої.

Дзідзьо та Ольга Цибульська
Дзідзьо та Ольга Цибульська

Хоча вже пройшло 3 роки з часів першого релізу, співачку досі підозрюють у тому, що відбила у Ярослави обранця. Сама ж полишена зірка має іншу точку зору. Нею зірка поділилася в інтерв’ю “КП в Україні”.

“Все, що я зробила, – звела її зі своїм чоловіком. Дала телефон. Він не хотів піднімати трубку, але я справді щиро просила поговорити, можливо, у неї гарна пропозиція, хороша пісня. У мене немає якоїсь ревнощів у творчому плані”, – розповіла знаменитість про те, як насправді познайомилися музиканти.

Ярослава Притула-Хома
Ярослава Притула-Хома

Поведінку Цибульської, щодо чуток про її роман з Михайлом артистка коментує так:

“Їй хотілося, щоб всі думали, ніби вони коханці , а між ними нічого немає і бути не може”, – додала Ярослава.

Також вже екс-дружина DZIDZIO розповіла, що планує повернути собі дівоче прізвище, адже більше не відчуває себе Хомою. Втім і не відкидає можливості другого шлюбу.

Схожі статті