Які знаки уваги посилає Людмилі Барбір Руслан Сенічкін: вся правда про закоханість шоумена “плюсів”

Руслан Сенічкін - головний наречений телеканалу "1+1". Невже серце його зайнято жінкою, яка ніколи не погодиться з ним зустрічатися?

Руслан Сенічкін. Герой цього матеріалу холостякує вже не перший рік. Яскравому ведучому вже 41, але жодного разу у житті він не був одружений. Знаменитість каже, що мріє, що знайде свою половинку, але схоже його серце належить одній глибоко заміжній жінці. Причому так думають багато прихильників.

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін
Людмила Барбір та Руслан Сенічкін

Давайте розглянемо найяскравіші знаки уваги Руслана Людмилі. До речі, для шоумена вона – Люся.

“А у Люсі красиві пальці”, – робить такий по-дитячому добрий комплімент ведучий своїй напарниці.

На цій груповій світлині Сенічкін підсвідомо обіймає свою колежанку та намагається наблизитися до неї. Барбір і сама не може приховати щирої посмішки.

А тут взагалі чоловік не соромлячись знімальної групи та камер сміливо всадив Людмилу на раму велосипеду та вирішив прокатати її по студії.

Жінка зашарівшись просто не може стримати емоцій і регоче на весь майданчик. І на цій світлині Руслан не зміг втриматися: пригорнув свою Люсю й навіть скористався можливістю обійняти зірку за талію.

Чи готова Людмила Барбір вийти заміж за Руслана Сенічкіна?

Насправді у ведучої вже є обранець. Втім, вона не раз наголошувала на тому, що Руслан став за роки роботи гарним й надійним другом. На всі чутки про те, що між знаменитостями є роман, Барбір відповідає лише усмішкою. Сама ж Людмила дуже щаслива у шлюбі. Її обранець є справжньою половинкою й надійною опорою. Пара виховує дитину у злагоді та любові.

Схожі статті