Оля Полякова пропустила перший ювілей рідної доньки: заради чого зірка покинула дитину в день її народження?

Оля Полякова привітала доньку Алісу з ювілеєм у соціальних мережах, а сама була далеко від неї. У чому ж причина?

Оля Полякова не тільки успішна співачка, але і не менш успішна мама. Зірка дала життя двом прекрасним дівчатам Марії та Алісі. Старшій вже 17 років і вона активно розвиває власний музичний гурт. А ось молодша п’ятого жовтня святкує перший у житті ювілей. Так мами поруч з дівчинкою немає. У чому ж причина такого вчинку?

Поки у доньки ювілей, мама — Рубі Род

Зіркові діти, як ніхто знають, що пропущені батьками свята — це ніяка не трагедія, а свято відбудеться з компенсацією за відсутність у важливу дату.

Нещодавно на особистій сторінці Олі Полякової в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій Суперблондинка повідомила своїх фанатів про те, що у її молодшої доньки Аліси перший в житті ювілей — 10 років.

Знаменитість оприлюднила лінійку фотографій своєї спадкоємиці-красуні, а у дописі написала багато щирих та ніжних слів дитині.

Втім, у цей день Оля Полякова знаходилася не поруч з Алісою, а поруч зі своїми колегами. Справа в тому, що у цю дату у співачки були призначені зйомки для телешоу “Маскарад”. У цей раз артистка перевтілилася у знаменитого кіногероя Рубі Рода. На великий подив, образ їй неймовірно личить. Співачку засипали компліментами та жартами, адже костюм дуже цікавий і дещо смішний.

Оля Полякова в образі Рубі Рода

Про те, як та коли вона збирається привітати свою доньку, зірка не повідомила. Цілком можливо, що співачка як завжди відправиться зі своїми рідними у подорож за кордон, щоб там насолодитися святом. Сподіватимемося, що Аліса дійсно не ображається на маму із розумінням ставиться до її роботи та обов’язків.

Схожі статті