Тіна Кароль втратила ще один шанс бути коханою: колишній поп-діви одружується з іншою жінкою

Стало відомо, що колишній коханий української співачки Тіни Кароль зробив пропозицію руки та серця своїй новій обраниці.

Ще до шлюбу з продюсером Євгеном Огіром Тіна Кароль зустрічалася з солістом гурту “Иванушки International” Кирилом Туриченко. Познайомилися музиканти на фестивалі “Чорноморські ігри” в Каховці. Йому тоді було 18, а їй всього 16. Телефонів і соцмереж ще не було, тож молоді люди листувалися звичайною поштою.

Кирило Туриченко та Тіна Кароль в юності
Кирило Туриченко і Тіна Кароль в юності

Поступово спілкування майже зійшло нанівець, оскільки вчилися вони у різних містах – Тіна в Києві, Кирило в Одесі. Та доля знову звела їх разом – починаючі виконавці потрапили у відбір на Євробачення. Проходив він як повноцінний проєкт, учасники якого жили в одному домі на кшталт “Фабрики зірок”. Саме там Кароль і Туриченко почали зустрічатися.

Відбувалося все дуже таємно, допоки Кирило не дізнався про інші стосунки співачки – з Огіром:

“Ну в нас вже відносини тоді такі були – вона була суперзіркою, а я так, Кирило Туриченко. Я випускав якісь пісні, але в мене все не виходило”, – розповідав музикант в одному зі своїх інтерв’ю.

Кирило Туриченко
Кирило Туриченко

Часу на переживання через розбите серце у нього практично не було – звісно, це було боляче і прикро, але образи він на Тіну не тримав, оскільки до цього все і йшло.

З того часу Кароль вже встигла побути у шлюбі, тоді як Туриченко лише готується до цього. Днями співак освідчився нинішній дівчині Дар’ї Тарасовій. Про це повідомила їхня подруга-блогерка Марія Солодар, на весіллі якої Кирило і запропонував коханій вийти за нього заміж. У відповідь на пропозицію прозвучала згода.

Кирило Туриченко освідчився своїй коханій
Кирило Туриченко освідчився своїй коханій

На YouTube-каналі “Одна минута” дивіться відео про усіх інших чоловіків Тіни Кароль, які були у її життя до і після заміжжя:

Схожі статті