Наречена колишнього чоловіка Ані Лорак показала живіт: скоро у доньки співачки з’явиться братик чи сестричка

Чи народиться малюк у новій родині Мурата, який ще півроку тому обіймався з колишньою дружиною у всіх на очах.

Колишній чоловік Ані Лорак зробив пропозицію своїй новій обраниці, про яку відомо, що вона візажист, і що звуть її Лілія. Кілька годин тому Мурат Налчаджиоглу опублікував відео з молодою коханою, записане під час вчорашнього концерту Філіпа Кіркорова в турецькій Анталії. За тиждень до цього наречена бізнесмена опублікувала фото з ним і також знімок з кільцем на безіменному пальці.

Заручини через вагітність?

Мурат Налчаджиоглу і Лілія
Мурат Налчаджиоглу і Лілія

Примітно, що навесні Налчаджиоглу бачили в компанії його колишньої дружини. Він і Ані разом веселилися на вечірці Кіркорова. Тоді навіть з’явилися чутки про возз’єднання пари. Прокоментувати їх попросив зірку і Борис Корчевников, гостем шоу якого Лорак стала в квітні цього року. Співачка спростувала інформацію про те, що вона і батько її дочки Софії разом, проте зізналася, що відносини з Муратом стали тепліше і краще, ніж були в період шлюбу.

Тим часом, підписники співачки підозрюють, що раптова новина про весілля спричинена вагітністю дівчини.

Скріншот коментарів під публікацією Ані Лорак

Але Лілія робить усе, щоб подібних пліток не було. Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з Мармарису, на якій постала з бездоганною фігурою та підтягнутим животом.

Практика підказує, що часто такі фотографії нічого не свідчать про стан жінки, яка бажає порахувати майбутнє поповнення. Та якщо судити по фото, то найближчим часом новин про малюка ми не почуємо. Хоча є висока ймовірність того, що пара захоче попрацювати на цим питанням одразу ж після весілля.

Схожі статті