Дружина Влада Ями Лілія чесно розповіла про труднощі, через які вони проходять у шлюбі: “Не любить”

Лілія Яма зробила невеличкий репортаж із салону машини, у якому розповіла невідомі фанатам речі.

На початку своєї телевізійної кар’єри Влад Яма вирішив, що не буде показувати аудиторії свою родину. Про його кохану жінку ніхто не знав, а про народження сина навіть не здогадувався. Та з плином часу знаменитість змінив свою думку стосовно публічного життя, і поступово почав виводити на світ і Лілію, і спільного сина Леона.

Влад Яма з дружиною
Влад Яма з дружиною

Зараз дружина Влада активно відвідує разом з ним світські раути та різноманітні телевізійні програми, а єдиний спадкоємець хореографа став головним героєм його мікроблогу.

Складнощі у Влада та Лілії

Нещодавно на особистій сторінці Влада Ями в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій його дружина розповіла, через що їм з благовірним доводиться проходити, щоб залишатися у центрі телекамер. Виявилося, що зіркове подружжя так само, як і інші люди ходить на кастинг. Але Влад. судячи з усього, не в захваті від цього стану справ.

Скріншот особистої сторінки Влада Ями

Поки пара рухалася в автомобілі, Лілія розповіла, що вони йдуть на чергову зйомку, але через затори запізнюються, а хореограф “дуже не любить запізнюватися”. Лілія показала Влада, який був дуже знервований та схвильований через незаплановану затримку.

Як тільки затор зник, до нього повернулися посмішка та чари. Чоловік почав розповідати, що його дружина фарбується прямо у машині, але де б вона не робила макіяж, він все одно буде бездоганним.

А вже через декілька годин пара опинилася в студії, у бездоганних образах, при повному параді. Здається, що хореографу вдається зробити з коханої справжню зірку, і в Україні з’явиться перша “itgirl”.

Схожі статті