Тоня Матвієнко вийшла заміж за нахлібника? Мірзоян про сімейний бюджет в парі: “Платить той, в кого є гроші”

Відомі українські артисти Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян розповіли в інтерв'ю про те, хто і на що витрачає гроші в їхній парі.

Стосунки Матвієнко і Мірзояна цікавили всю країну, адже почалися вони після їхньої участі у “Голосі країни”, коли Арсен ще був одружений на своїй першій дружині. Дочку Ніни Митрофанівни Матвієнко охрестили розлучницею і коханкою, а її обранця – зрадником. Як пізніше пара розповідала в інтерв’ю, вони довгий час взагалі робили одне для одного вигляд, що ніяких почуттів між ними не промайнуло. Саме тому, що співак вже був чоловіком сімейним.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Втім, серцю не накажеш, тож після довгих роздумів Мірзоян прийняв складне рішення розповісти про все жінці і пішов з родини, де підростали двоє синів. При цьому Арсен вчинив благородно – усе нажите в шлюбі майно він переписав на дружину, якій також фінансово допомагає забезпечувати дітей. З ними він зв’язок підтримує регулярно.

Згодом у Тоні і Арсена народилася донечка, а всі втрьох вони живуть разом з батьками виконавиці. За словами Матвієнко, вона, звісно, мріє про власне житло, але поки що придбати його можливості немає – подружжя в процесі. Не зважаючи на це, нестача грошей ніколи не ставала на заваді стосункам музикантів.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Так, в програмі “Зірковий шлях” вони зізналися, що на перших побаченнях Мірзоян не був типовим джентльменом, який оплачував рахунки за обох:

“Я завжди казав, що платить той, в кого є гроші. Але не буває так, що хтось один платить, а інший не хоче”, – розповів Арсен.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян у програмі Зірковий шлях
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян у програмі Зірковий шлях

Антоніна поспішила пояснити:

“А в нас коли були побачення, у нас ще не було багато грошей, я вам так скажу. Поїхали ми, наприклад, купити щось для барбекю. Арсен витратив всі гроші, а на таксі треба. Ну що я скажу: “В мене нема”? Він каже: “Ой, я витратив всі гроші”. Я говорю: “Добре, я заплачу за таксі”. Так і було”.

Схожі статті