“Таємний” син Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої відмовився жити з батьками: не витримав сімейних таємниць

Старший син Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої вирішив переїхати від батьків.

Старший син співака Валерія Меладзе та екс-віагрянки Альбіни Джанабаєвої Костянтин довго був “таємним” для широкої публіки та прихильників творчості власних батьків. Хлопець народився у 2004 році. Його мама тоді довго приховувала справжнє ім’я батька дитини. Таємниця розкрилася лише через 10 років.

Справа в тому, що Костя був позашлюбним сином Валерія. На момент його народження артист був офіційно одружений та виховував трьох доньок. Тож роман “на боці” з його бек-вокалісткою на той момент, а пізніше учасницею гурту “ВІА Гра” Альбіною Джанабаєвою став би справжнім скандалом.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з сином Костянтином
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з сином Костянтином

Правду про батьківство Валерія публіка дізналася у 2014 році. Тоді Джанабаєва завагітніла від коханого вдруге та народила молодшого сина Луку. Після цього приховувати факт зради вже не було сенсу. Перша дружина Меладзе сама вирішила подати на розлучення та відпустити колишнього зі свого життя. Цього року Альбіна подарувала Валерію ще й доньку Агату.

Поки зіркове подружжя займається вихованням молодших, старший Костя вирішив розпочати самостійне життя та переїхати від батьків. Хлопець поступив у вищий навчальний заклад і тепер живе окремо. Де саме навчається та живе первісток Джанабаєвої, вона не розкрила. Однак поділилися, що через такі зміни в житті вона спіткнулася з новими переживаннями: складно, коли дитина не знаходиться поруч 24/7.

Тим не менш Альбіна довіряє сину, а увесь свій час вона зараз приділяє новонародженій Агаті, яка вимагає багато уваги.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.