Соломія Вітвіцька після розлучення зізналася, що негарно вчинила з чоловіком: “Картаю себе за це”

Соломія Вітвіцька потрапила у комічну ситуацію, яка потребувала роз'яснень для фанатів.

Професійна деформація — добре знайомий термін усім, хто роками присвячує себе обраній справі. Для журналістів це явище також є добре знайомим. Особливо для тих, хто днями та ночами віддає усього себе своїй професії, і забуває дивитися на життя через призму звичайної людини. Мабуть саме це і сталося з Соломією Вітвіцькою, яка потрапила у доволі дивну, і навіть комічну ситуацію.

За що себе картає Соломія Вітвіцька?

Нещодавно на особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, який відзняла добра подруга журналістки.

Дівчина показала себе у машині Соломії Вітвіцької, яка у цей час знаходилася за кермом. Судячи зі слів героїні ролику, у подорожі з ними сталася неприємність, і вона квапливо почала розбиратися з проблемою. Вітвіцька розібрала свій автомобіль, а потім знайшла інший спосіб вирішення питання.

Завдяки своїй надзвичайній комунікабельності та вмінню домовлятися з людьми, Соломія не задумуючись, попросила допомоги у незнайомого чоловіка. Це дуже розсмішило подругу зірки, а Соломія у відповідь зазначила, що завжди картає себе за такі речі.

Нагадуємо, на початку року стало відомо, що Соломія Вітвіцька розлучається зі своїм чоловіком, режисером Владом Кочатковим після 7 років спільного життя. Пара розпродала спільно нажите майно, і розподілила гроші порівну. Зараз телеведуча орендує квартиру у столиці. Цікаво, що після розриву стосунків Влад та Соломія залишилося у хороших стосунках. Тепер екс-чоловік зірки зустрічає її з букетами квітів та супроводжує на святах. Це стало причиною пліток у мережі,

Цікаво, що після розриву стосунків влади та Соломія залишилося у хороших стосунках. Тепер екс-чоловік зірки зустрічає її з букетами квітів та супроводжує на святах. Це стало причиною пліток у мережі щодо возз’єднання пари.

Схожі статті