Таюне полишила Олега Винника? Зірка публічно подякувала та продовжила свій путь на сцені без Головного вовка

Вони були нерозлучні на сцені, але зараз настав час змін. Таюне наважилася продовжити шлях без Олега Винника.

Вони познайомилися у студентські роки. Обидва з Черкащини, обидва виросли у селі та не цуралися роботи, але творча душа прагнула до творчості.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі

Олег Винник зустрів свою Таю під час навчання в Каневі. Згодом чоловік поїде на заробітки і всім серцем буде мріяти про те, аби його кохана з маленьким синочком переїхала до нього у Німеччину.

Головний вовк країни

Олег Винник стрімко почав набирати популярність після 2014 року. Яскравий стильний чоловік причарував мільйони українок, але ніхто не міг скласти конкуренцію тій, хто завжди прикривав його тил – бек-вокалістку Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Втім, тримати такий талант на другорядних ролях співак вважав несправедливим та написав вірній подрузі кілька пісень.

Квітка Таюне

Зараз Таїсію Сватко вже не можна ототожнювати лише з бек-вокалом. Артистка зробила потужний крок у сольну кар’єру. У 2019 знаменитість випустила свій перший альбом.

Нещодавно вона презентувала ще й нову пісню, про яку розповіла в єфірі “Русского радио”. Прийшла у гості до ведучих на цей раз сама, без підтримки свого Вовка.

Під студією її вже чекали слухачки, яких Сватко на радощах обійняла та подякувала за підтримку.

Щира та безпосередня зірка від всього серця подякувала в першу чергу своїм прихильниками. Таїсія зазначила, що завдячує всім фанатам за їх терпіння та очікування. Зірка вважає, що випуск нової пісні був би неможливий, якби вона не розуміла, що її голос хоче почути вся країна.

Схожі статті