В’ячеслав Узелков вперше розповів, чи бив Марину Боржемську у шлюбі: “Все було. Ідеальних людей немає”

Пройшло вже три роки з моменту розлучення В'ячеслава Узелкова і Марини Боржемської, але скандали навколо їхньої пари не вщухають досі.

З боку фанати вважали стосунки Марини і В’ячеслава ідеальними, однак насправді за гарною картинкою ховалося безліч проблем, які вийшли назовні після їхнього розриву. За словами Боржемської, у шлюбі бували епізоди фізичного і психологічного насильства з боку чоловіка. Узелков довгий час заперечував її звинувачення, але нарешті наважився відверто розповісти своє бачення ситуації.

Боксер став гостем програми “Не бреши мені“, куди пішов якраз для того, щоб нарешті розставити всі крапки над “і”. В’ячеслав зізнався, що він не розуміє, навіщо Марина поливає його брудом, і йому від цього боляче, адже кохання було сильним і щирим:

“Я завжди був чемним і вірним своїй дружині. Я провів з нею 22 роки разом. Чесно кажу, що жодного питання за ті часи, коли ми жили разом, до моєї дружини колишньої у мене немає. В мене питання є вже після розлучення. Більше ніж 3 роки у мене йде війна з нею. Це можемо знати тільки ми, що з нами трапилося. Ніхто більше не знає. 22 роки я вважав, що я кохаю, і так само вона мене”.

В'ячеслав Узелков у програмі Не бреши мені
В’ячеслав Узелков у програмі Не бреши мені

Ось як Узелков відповів на питання про те, чи бив він Марину:

“Я майстер спорту міжнародного класу з боксу, в мене три пояси. Якби я її вдарив раз, ми б її не знайшли. Між нами могли відбутися звичайні сварки, все було. Я не кажу, що я ідеальний. Тобто ідеальних людей немає. Я без приводу ніколи не кричав і не сварився”.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Втім, згодом В’ячеслав додав, що одного разу коханій все ж таки “прилетіло” від нього:

“Я боксер, і ми разом ще з дитинства, в принципі. В мене були розбірки. На цих розбірках я бився, і від одного з ударів попало людині і трішки Марині відійшло. Все. Це була випадковість, якої я не хотів, але коли ти б’єшся на вулиці, я захищав свою дружину, хоча ми ще не зустрічалися… Це дійсно випадковість”.

В'ячеслав Узелков у програмі Не бреши мені
В’ячеслав Узелков у програмі Не бреши мені

Схожі статті