Славія пояснила, чому так і не розлучилася з Дзідзьо: “Хочеться бачити на його обличчі усмішку”

Ще навесні Дзідзьо повідомив про розлучення зі своєю дружиною Славією, однак стало відомо, що співаки так і не розлучилися.

20 років тривали романтичні стосунки Михайла і Ярослави (справжні ім’я зірок), а у шлюбі вони прожили разом 7 років. Довгий час, вже будучи прославленим артистом, DZIDZIO приховував від публіки факт наявності дружини, тому фанати вважали, що у нього роман з Олею Цибульською.

Виконавці не заперечували ці чутки і навіть навпаки підігрівали їх, що, як виявилося згодом, було дуже неприємним для Славії. Про це жінка неодноразово розповідала у своїх інтерв’ю вже після того, як вони вирішили розійтися.

Дзідзьо та Оля Цибульська
Дзідзьо і Оля Цибульська

Тим не менш, останнім часом зірки демонструють потепління у взаєминах і не приховують цього, тож шанувальники сподіваються, що вони врешті знову зійдуться. Масла у вогонь додає те, що Дзідзьо і Славія насправді досі не розлучені:

“Ми ще не завершили всі етапи, не вистачає часу на папери. Раніше у Михайла не було часу, а тепер і в мене”, – зізналася Ярослава у бесіді з виданням “КП в Украине“.

DZIDZIO та його колишня дружина Slavia
Весілля Дзідзьо і Славії

Процесом розлучення займаються юристи DZIDZIO. Також Slavia не приховує, що продовжує тісно спілкуватися з майже колишнім чоловіком, адже їх багато чого пов’язує:

“Він рідна для мене людина. Я за нього переймаюся, хочу, щоб у нього все було добре, щоб він усміхався, більше відпочивав. Михайло – досягатор, який любить працювати. Звісно, чоловіки повинні працювати, чогось досягати, але хочеться, щоб вони відчували і смак життя, тому мені дуже хочеться бачити на його обличчі усмішку не лише на сцені, але і поза сценою. Наша задача – знайти щастя і бути щасливими, тому якщо Михайло буде щасливий, буду радіти за нього”.

Схожі статті