Як виглядає “таємний” син Діми Монатіка: рідкісне відео з хлопчиком розчулило мережу – копія зіркового тата

Діма Монатік чуттєво привітав свого сина з днем народження.

Український співак Дмитро Монатік розчулив своїх прихильників привітанням сина Данила з шостим днем народження.

Разом зі своєю дружиною, Іриною Монатік, співак виховує двох синів. Лише нещодавно виконавець почав ділиться спільними сімейними фото у своєму особистому блозі. До цього Монатік уникав не лише знімків і відео з синами, а навіть відмовлявся коментувати цю тему під час багаточисельних інтерв’ю. Тож персони його маленьких дітлахів особливо цікавили прихильників творчості Діми.

“Сьогодні ти вже хочеш бути художником, мультиплікатором і часто лікарем! Так цікаво, до яких ще професій у тебе прокинеться інтерес!” — написав татусь іменинника.

На відео, яким поділився Монатік, Дані чотири роки. Хлопчик грається разом з татом на вулиці. “Я тебе люблю”, — каже малюкові батько. “І я тебе”, — відповів тоненьким голосом син. Як зізнався Дмитро, це саме ті слова, які він часто переслуховує. Особливо в ті моменти, коли йому тяжко.

Дмитро Монатік з дружиною та синами
Дмитро Монатік з дружиною та синами

Виконавець пообіцяв, що він готовий зробити усе, що в його силах, аби син ніколи не захотів забрати назад свої слова про любов і щоб йому ніколи не було соромно за них.

Окрім того, співак впевнений, що Данило також буде прекрасним батьком. Він — старша дитина в сім’ї і просто обожнює гратися з молодшим братом та допомагати батькам доглядати за ним.

  • “Який чудовий Даня. І відео просто до сліз!”;
  • “З чудесним іменинником! Усього найсвітлішого, найтеплішого і мрійливого”;
  • “Таке чуттєве відео, такі важливі слова. Найбільшого щастя бажаєм”, — пишуть коментатори.

Схожі статті