(Фото) Ассія Ахат вперше показала своїх дорослих синів: бородатий богатир та юний красень з кучерями

Ассія Ахат вперше дала ексклюзивне інтерв'ю після тривалої творчої перерви.

Ассія Ахат – мама двох синів. Старшому вже 37 років і він живе своїм самостійним життям, а ось молодшому тільки виповнилося 18 років. Нещодавно зірка вперше наважилася показати обох нащадків, і розповісти деякі подробиці їхнього життя українським журналістам “ЖВЛ”.

Данил та Філіп

У синів артистки велика різниця у віці — майже 20 років. Справа в тому, що хлопці народилися у зовсім різні етапи життя співачки. Данила вона народила у 18 років, коли ледь зводила кінці з кінцями. А Філіп з’явився на світ, коли вона була у шлюбі з бізнесменом, і вже носила статус успішної музикантки.

Під час сюжету з’ясувалося, що Данило та Філіп абсолютно не схожі між собою.

Син Асії Ахат Данил

“Данечка ріс розумною дитиною, добре вчився, захоплювався конструкторами. Він був дуже добрим хлопчиком – купував на базарі продукти принципово у людей похилого віку і додому приносив хворих тварин”, – зазначила Ассія Ахат.

Як видно з фотографій, які надала співачка, Даниил світлоокий блондин з білою шкірою. А от його рідний брат виявився повністю його протилежністю. Молодший син, народжений у шлюбі з Ігорем Баленко, зазначив вже 18-й день народження.

Син співачки Філіп

Він з раннього віку працював разом з батьком і в усьому йому допомагав. В цьому році Філіп вступив в університеті Lehigh в Пенсільванії. Артистка дуже пишається молодшим нащадком, який захоплений своєю роботою і обожнює проводити час з користю.

Ассія зазначила, що це велике щастя мати працьовиту дитину, яка не страждає від лінощів.

Варто відмітити, що Ассія також не втратила своєї краси, і виглядає так, наче не пройшло цих 10 років.

Схожі статті