Categories Шоу-бізнес

Чоловік прими-балерини Катерини Кухар пішов від неї через дрібницю: Стоянов не витримав маленького іспиту

Чоловік Катерини Кухар Стоянов вперше розповів, як покинув дружину через яблуко.

Олександр Стоянов та Катерина Кухар — яскраві представники української інтелігенції. Але, як виявилося, коли вони на одинці, то свариться не гірше другорядної сім’ї. Більш того, їхні конфлікти могли б стати сюжетом для роману. Адже таких пристрастей фанати танцівників точно не очікували. Нещодавно Олександр розповів, як покинув Катерину через яблуко.

Зіткнення характерів Олександра та Катерини

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Зірка балету зізнався, що якось пішов від дружини через звичайне яблуко. Стоянов лежав на дивані і дивився фільм. Чоловік тільки-но поласував яблуком, але викидати його йому було ліньки. Тому він благополучно залишив недогризок на улюбленому журнальному столику дружини. Та, проходячи повз, побачила без порядок та у різкій формі відповіла чоловікові:

“Що це? Викинь”

Судячи з історії, у Стоянова характер теж не подарунок, і він замість того щоб виконати прохання дружини, в помсту на тон, розчавив огризок на її улюбленому столику. За це Кухар влаштувала справжню вендету, і забруднила ним тканинний кросівок чоловіка. Після чого Олександр взяв букет, який Катерині подарував шанувальник, і дивлячись на її реакцію, почав ламати одну за однією троянду. Усе закінчилося тим, що пара повикидувала взуття одне одного у вікно.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов

Олександр не витримав накалу пристрастей, зібрав валізи та поїхав у готель. Втім, конфлікт був швидко врегульований. Вночі Катерина подзвонила коханому і попросила його повернутися додому. Стоянов гордо завірив журналістів — прима-балерина спати без нього не може. Більш того, за версією Стоянова Катерина сама свариться і сама мириться. Хоча з розповіді танцівника, так і не скажеш.

Share