Categories Шоу-бізнес

В родині Романа Сасанчина сталося поповнення: наречена співака не перестає знімати його разом з малятком

В родині 19-річного Романа Сасанчина сталося довгоочікуване поповнення. Переможець "Голосу країни" разом з нареченою проводять увесь час з малятком.

Роман Сасанчин та його кохана Іванна повідомили про те, що чекають на дитину, наприкінці літа. Вже тоді у дівчини був доволі великий вагітний животик, хоча незадовго до цього в інтерв’ю пара запевняла, що з дітьми і весіллям не поспішатиме.

Обраниця молодого співака пояснила фанатам, що в неї є певні гормональні проблеми, через які лікарі попереджали, що спроб завагітніти може бути не одна і не дві, а багато. Тож коли це сталося, Іванка і Роман навіть не думали, чи залишатимуть дитину – вони були дуже щасливі від такої новини.

Роман та Іванна

Згодом герої статті розкрили стать майбутного малюка – у них народиться донечка. За словами нареченої переможця “Голосу”, це має статися у грудні-січні, однак зараз їхні профілі у соцмережах вибухають від кадрів з маленької дівчинкою, разом з якою вони проводять час.

Скріншот зі сторінки Іванни в Інстаграмі
Скріншот зі сторінки Іванни в Інстаграмі
Скріншот зі сторінки Іванни в Інстаграмі

Як для новонародженої – дитина задоросла, тому підписники припустили, що Сасанчин взяв на себе сміливість одружитися на дівчині з дитиною від минулих стосунків. Тоді Іванна поспішила роз’яснити ситуацію:

“Це моя племінниця. Ні, Рома мене не взяв з дитиною! Моя дитинка ще в животі”, – написала вона.

Скріншот зі сторінки Іванни в Інстаграмі

Судячи зі спільних кадрів Романа з Міланою, саме так звуть племінницю його нареченої, він повний радості від спілкування з дівчатком. Безсумнівно, його бажання стати батьком – щире і довгоочікуване, тож Іванна неодмінно зробить Сасанчина найщасливішим.

До речі, пара зараз живе не у виграній в “Голосі” київській квартирі, а неподалік від Тернополя, оскільки в столиці триває ремонт.

Share