Оля Мартиновська залишила Ярославського ні з чим та прямо заявила про стосунки з Ектором: “Нас розсекретили”

У стосунках Олі Мартиновської і Володимира Ярославського з'явився третій – Ектор Хіменес-Браво. Схоже, що проєкт "МастерШеф" сповнений інтриг.

Своє особисте життя судді “МастерШеф” особливо не афішують, однак цього і не треба робити, адже фанатам вже все стало зрозумілим. В мережі пліткують, що колеги по знімальному майданчику Оля Мартиновська і Володимир Ярославський насправді пара.

Натякають на це безліч їхніх романтичних фото, які можна знайти на сторінках зірок в Інстаграмі. Мало не на всіх вони виглядають щасливими і закоханими.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославький
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославький

А нещодавно Ольга взагалі дала підписникам привід думати, що вона вагітна. Зробила вона це інтригуючою світлиною з відпочинку, на якій акцентувала увагу на округлому животику. Звісно, без жодних пояснень.

Скріншот зі сторінки Ольги Мартиновської в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Ольги Мартиновської в Інстаграм

І якщо довгий час здавалося, що обранцем Мартиновської є Ярославський, то після публікації Ектора зі своєю жінкою шанувальники змінили думку. Справа в тому, що колумбійський кулінар не розсекречує особистість коханої, тож на спільних фото вона ніколи не повернута до камери обличчям. Проте, зі спини багато користувачів мережі впізнали в ній риси Ольги. Це й породило розмови про існування не просто службового роману на майданчику “МастерШеф”, а цілого любовного трикутника.

Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою
Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою

Трохи ясності в історію без конкретних подробиць вніс коментар Мартиновьскої, який вона дала, коли в ЗМІ заговорили про неї, як про таємну обраницю Хіменеса-Браво:

“Ектор, нас розсекретили. Вова, прасті”, – пожартувала Оля.

Скріншот з Інстаграму Ольги Мартиновської
Скріншот з Інстаграму Ольги Мартиновської

Цікаво, що навіть після цього Ярославський не здається і робить все від себе можливе, аби повернути Мартиновську.

Схожі статті