Об’явилася покинута дружина Арсена Мірзояна: неперевершеної вроди жінка швидко затьмарила Тоню Матвієнко

Арсен Мірзоян мав шлюб до Тоні Матвієнко, але тривалий час приховував свою першу дружину. Та дарма. Подивіться, яка розкішниця.

Тоня й Арсен. На перший погляд, ця пара здається майже зразковою. Він – сильний мужній красень, а вона – тендітна квітка, яка подарувала омріяну доньку обранцю. Втім, минуле, яке ці знаменитості полишили, може вас вразити.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Хто був першою дружиною Арсена Мірзояна?

В Інстаграмі – Аннетка, а у житті статна та поважна пані Анна. Так звати першу обраницю славетного співака. Жінка теж творча: працює у театрі танцю. Лишилася така яскрава особистість у рідному Запоріжжі. Київ її не приваблює.

Та головне, що на її плечі лягло виховання двох хлопців-бешкетників, які після розлучення батьків, не поїхали за татом у столицю. Юнаки вже стали геть дорослі, а старший взагалі закінчив школу. Мама доклала багато зусиль, аби виростити гідних синів.

Цікаво, що попри розрив, пара виступає за те, щоб діти спілкувалися з усіма родичами. Навіть з Тонею Матвієнко Арсен познайомив своїх діток.

Окрім танців, цікавиться Анна мистецтвом. Часто у її стрічці Інстаграму можна знайти світлини з виставок чи музеїв.

Арсен Мірзоян розлучився з дружиною через Тоню Матвієнко?

Є така думка у ряду критиків зіркової пари про те, що Тоня “відбила” чоловіка в Анни. Втім, як запевняє сам Арсен, стосунки з екс-обраницею вкрай вичерпали себе. До розлучення обидва поставилися мудро, а співак взагалі розповідав, що його колишня дружина навіть приходила на концерти до нього. Звісно, коли виступи були у рідному Запоріжжі.

Схожі статті