Життя поділене на “до” та “після”: Аллі Мазур довелося зрадити собі, щоб розпочати нове життя після раку

Алла Мазур не приховує, що була жертвою стереотипів. Що змусило телеведучу змінити свої погляди?

Аллі Мазур, як і тисячам звичайних українських жінок довелося зіштовхнутися зі страшним діагнозом — раком молочної залози. Телеведуча зізнавалася, що коли вперше почула про онкохворобу, то навіть нічого не відчула. У голові зірки є такий механізм, який не дозволяє їй панікувати та одразу шукає вихід із ситуації.

Алла Мазур
Алла Мазур

Та коли Мазур почула про ремісію, її життя повністю перевернулося. Вона пригадала той шлях, який пройшла, і що саме їй довелося пережити. Тому ведуча переглянула свої принципи та погляд на світ.

Концентрація на зовнішності

Судячи з інтерв’ю, яке давала Алла Мазур одразу після того, як вилікувалася, телеведуча занадто багато уваги приділяла своїй зовнішності. Одним з найбільших острахів зірки було вийти в ефір з новою зачіскою, яка її лякала. Алла Мазур відверто не хотіла, щоб її побачили лисою.

Алла Мазур
Алла Мазур

Поки вона лікувалася, її фанати бачили її в перуці. Та як тільки їй стало зрозуміло, що вона виграла цей раунд, Алла наважилася показати себе такою, якою вона є. Це стало для неї великим кроком.

Оточення — це важливо

Також зірка зрозуміла, що грамотна підтримка — на вагу золота. Справа в тому, що Алла важко сприймала будь-які слова підтримки у свою адресу, і розуміла їх, як жаль до себе та становищу, у якому вона раптово опинилася. Це її дуже пригнічувало. Мазур вирішила не скаржитися, а навчити українців правильно надавати підтримку онкохворим людям і тому запустила проєкт, у якому викладачі висвітлюють цю проблему.

Знаменитість не приховує: рак приніс у її існування і позитивні зміни.

Схожі статті