Як виглядає рідний брат Каті Осадчої, якого вона від усіх приховує: спортивний красень на ведучу не схожий

Відома українська телеведуча Катя Осадча має рідного брата, про якого майже ніколи нічого не розповідає. Хто він, як виглядає та чим займається?

Катерина Осадча втілює для багатьох справжній приклад, і це не дивно – вона вдало поєднує блискучу телекар’єру, материнство і сім’ю. Разом з коханим чоловіком Юрієм Горбуновим, не менш відомим за зіркову дружину, Катя виховує двох хлопчиків, а ще в неї є дорослий син від першого шлюбу.

Знаменитість вміє зробити так, аби жоден з її спадкоємців не відчував нестачі материнської уваги, оскільки вона і сама не єдина дитина своїх батьків.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

Рідного брата Катерини, який молодший за неї на кілька років, звуть Володимир, він спортсмен, тож від шоу-бізнесу далекий – працює у київському спортивному клубі Adrenalin Wake Club. Чоловік займається вейкбордингом та серфінгом, тренує інших, а також разом з учнями бере участь у змаганнях по всьому світу.

Брат Каті Осадчої з племінником – старшим сином телеведучої
Брат Каті Осадчої з племінником – старшим сином телеведучої

Судячи з особистої сторінки Володимира, він багато подорожує – у нього є фото зі Сполучених Штатів Америки, Мальдів, Італії, Туреччини, Росії, Об’єднаних Арабських Еміратів, Іспанії і не тільки.

Брат Каті Осадчої спортсмен
Брат Каті Осадчої спортсмен

Ще не можна не відмітити, що молодший брат Осадчої – дуже привабливий молодий чоловік, на безіменному пальці правої руки якого немає обручки. Схоже, що він холостяк, та ще й дуже завидний.

Володимир Осадчий
Володимир Осадчий

Про своїх рідних Катя розповідає нечасто, але Володимира вона дуже любіть і підтримує, про що свідчить її нещодваній пост в Інстарам-сторіз:

“Наш чемпіоне, з днем народження, братику. Нехай підхоплюються всі вершини – спортивні і не тільки”, – написала телеведуча.

Скріншот з Інстаграм-сторінки Каті Осадчої
Скріншот з Інстаграм-сторінки Каті Осадчої

Схожі статті