“Який ладний хлоп холоп!”: 48-річний Олег Винник заради вовчиць знявся у джакузі з оголеним торсом

Відомий український співак Олег Винник опублікував у мережі світлину з джакузі, на якій позує з оголеним торсом.

Олег Винник є активним користувачем соціальних мереж, де за його життям слідкують численні вовчиці. Так жартома називають шанувальниць артиста, який підкорив їх своїм хітом під назвою “Вовчиця”. І хоча він не впускає публіку у своє приватне життя, про те, що стосується лише його особисто розповідає із задоволенням.

Олег Винник
Олег Винник на сцені

Цього разу фанатки прийшли у захват від фото Олега Винника в Інстаграм, зробленого під час його відпочинку від концерту. На знімку співак відновлює сили водними процедурами – він зображений у джакузі. Фотограф підібрав дуже вдалий ракурс, адже у кадр потрапив оголений торс співака. Його волосся зібране у хвіст.

“Після чудового концерту треба чудово відпочити”, – написав Олег.

Олег Винник відпочив у джакузі
Олег Винник відпочив у джакузі

Звісно, підписниці не змогли стримати емоцій від побаченого, про що свідчать безліч коментарів:

  • “Який ладний хлоп холоп!”;
  • “Моя бабуся ваш фанат”;
  • “Ого як романтично”;
  • “Чудово виглядаєте, Олеже”;
  • “Одним фото підняли настрій всім дівчатам”.

До речі, кадр “лайкнула” і бек-вокалістка Винника Таюне. Саме її вважають таємною дружиною артиста, хоча офіційно ця інформація зірками не підтверджена. Тим не менш, журналісти дізналися, що Олег і Таїсія знайомі зі студентських часів, тоді ж вони і зіграли весілля, а в Німеччині живе спільний син пари Юліан.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Головний вовк країни цих фактів не спростовує, але правду приховує, як і особистість коханої жінки, тому йому приписують романи не лише з Таюне. Детальніше про це на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті