Тоня Матвієнко вийшла заміж за нахлібника, а тепер пожинає плоди: вже забрала дитину і покинула Мірзояна

Тоня Матвієнко показала, як відпочиває без Арсена Мірзояна. Що сталося у подружжя, і як на усамітнення дружини реагує Мірзоян?

Коли Арсен Мірзоян потрапив в українській шоу-бізнес, його життя увійшла Тоня Матвієнко, через яку він пішов з родини, де підростали двоє синів.

При цьому Арсен вчинив гідно – усе майно він переписав на дружину, а також допомагає їй забезпечувати дітей. Тому не дивно, що у пари одразу з’явилися фінансові труднощі. У Тоні і Арсена назабаром народилася донечка, а всі втрьох вони живуть разом з батьками виконавиці. Ніна Митрофанівна зовсім не проти того, що разом з нею живуть її діти, і більш того, начебто рада, що так склалося.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

У зіркового подружжя немає коштів на придбання власного житла, і власне Арсен не можу повністю забезпечити свою жінку. Обидва не враховують — завжди платив той у парі, хто міг собі це дозволити.

Тоня Матвієнко забрала дитину на відпочинок

Але гроші на курорти у сім’ї є. Принаймні для Тоні та їхньої з Арсеном Мірзояном донечки.

Так, нещодавно Тоня Матвієнко опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію з Фуншалу, де зараз вона відпочиває від трудових буднів в Україні.

Чоловіка Тоня залишила вдома не просто так, адже Арсен зараз дає концерти. Зірка дуже сумує за сім’єю і постійно нагадує коханій дружині про те, що він хотів бути поруч з ними.

Варто відмітити, що на відміну від інших зірок, Арсен та Тоня без сорому говорять про свої фінансові взаємини, і дуже просто стаіляться до них. Саме так і має виглядати справжнє кохання — коли тобі не шкода віддати останню копійку заради коханої людини і не страшно зізнатися у тому, що грошей немає.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.