У Романа Сасанчина та його нареченої відбулося поповнення в родині: молода мама не випускає малюка з рук

Коханка Романа Сасанчина схвилювала мережу кадрами з маленькою принцесою. Усі деталі в статті.

Кілька місяців тому Роман Сасанчин та його наречена Іванна, яка дещо старша за нього, схвилювали мережу зізнанням про те, що вони чекають на дитину. Хоча молоді люди начебто не поспішали йти під вінець або ставати батьками, плід кохання не забарився.

Іванна є активною користувачкою соціальних мереж, тому нічого від своїх підписників не приховує. Її блог знаходять цікавим, і він поступово набирає популярність. Саме на особистій сторінці Іванни пара розповідає найгостріші подробиці їхнього особистого життя. Як наприклад, той факт, що декілька тижнів вони були вимушені жити в хостелі.

Поповнення в родині

Через короткий проміжок часу сім’я Романа та Іванни повинна буде поповнитися маленькою дівчинкою, адже саме таку стать визначили лікарі. Але нещодавно у мікроблогу дівчини з’явився ще один малюк, який точно не є її донькою.

Нею виявилася дівчинка Мілана, яку пара взяла до себе на невизначений термін. Дитина є племінницею Іванни — дуже жвава, комунікабельна і при цьому неймовірно чемна.

Скріншоти сторінки Іванни

Судячи зі спільних кадрів Романа з Міланою, він повний радості від спілкування з дівчатком. Безсумнівно, його бажання стати батьком – щире і довгоочікуване, тож Іванна неодмінно зробить Сасанчина найщасливішим.

До речі, пара зараз живе не у виграній в “Голосі” київській квартирі, а неподалік від Тернополя, оскільки в столиці триває ремонт. Варто відмітити, що майбутній батько дуже чекає на донечку і працює цілими днями, щоб його молода родина жила найкращим чином.

Нагадуємо, що пара готується до пуртнерських пологів.

Схожі статті