Двоповерховий маєток у французькому стилі з кабінетом-бібліотекою: Володимир Остапчук показав новий дім

Володимир Остапчук вперше влаштував екскурсію власним будинком.

Не так давно Володимир Остапчук зізнався, що готує з коханою дружиною Христиною Горняк новий будинок. Поки що маєток знаходиться на стадії будівництва, але пара постійно ділиться новими кадрами пов’язаними з ним та розповідає, як їм буде комфортно та приємно жити у новому місці.

Володимир Остапчук показав будинок

Нещодавно на особистій сторінці телеведучого в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, у якому він показав, як виглядає район, де вони з коханою будуть жити, а також теперішній вигляд маєтку.

Тележурналіст показав двоповерхову будівлю з червоної цегли, яка розміщена у квітучому та добре задекорованому районі. Вирогідніше за все, ця територія охороняється, а ділянка там коштує неймовірних грошей.

Раніше шоумен розповідав, що будинок буде у французькому стилі. Відомо, що там будуть дитячі для дітей Остапчука від першого шлюбу і майбутньої дитини з Христиною. Також зірка хоче мати велику вітальню і власний кабінет-бібліотеку. Заселитися в новий будинок закохані планують в наступному році.

Нагадуємо, що Володимир Остапчук та Христина Горняк одружилися 2 роки тому. Пара пройшла через гучний скандал, адже телеведучий був змушений покинути родину заради нової коханої. Колишня дружина зірки заповняла, що той взагалі не цікавиться дітьми, і продовжувала розповідати про нього неприємні речі журналістам. Зараз пара буде судитися через те, що Олена Войченко не виконує свої обов’язки і не попереджає колишнього чоловіка про місцезнаходження його дітей, коли ті його змінюють.

Схожі статті