Перша дружина Арсена Мірзояна більше не ховається в тіні: Анна Мірзоян нагадала, чим краща за Тоню Матвієнко

Арсен Мірзоян завжди обирав для себе найгарніших дівчат у дружини. У мережі спливли фото його першої обраниці.

Арсен і Тоня. Цю пару об’єднала любов до музики та жага до слави. Вони познайомилися завдяки телепроєкту і одразу зрозуміли, що вони – половинки один для одного. Співачка народила коханому донечку, а артист окружив коханням і турботою своїх рідних.

Втім, з першою дружиною Мірзоян не припинив спілкування. Разом з Анною, так звати екс-обраницю чоловіка, він досі виховує синів, один з яких вже закінчив школу.

Сини Арсена Мірзояна

Цікаво, що ви могли 100% вже раніше бачити колишню кохану зірки. З нею він з’являвся на публіці у ті часи, коли ще тільки набирав популярність.

Перша дружина Арсена Мірзояна. Фото взято на просторах мережі.

Втім, спільних фотосесій пара не робила, а після розлучення Анна не стала спекулювати на темі стосунків з зіркою та скромно лишилася працювати на благо рідному місту.

Живе і досі жінка у рідному Запоріжжі. Там вона зростила двох дітей, які після розриву батьків не захотіли лишатися з татом у столиці, а підтримали маму у своєму місті. До речі, хлопці знайомі з Тонею та її доньками.

Анна Мірзоян

Сама ж Анна виявилася дуже творчою людиною. Вона танцює, а ще захоплюється мистецтвом. Не пропускає виставки сучасних художників. Та це не єдиний талант жінки. Вона обожнює спорт та не впускає шансу похвалитися світлинами з чергової велопрогулянки або кросу. А ця світлина для неї особлива – тут випускний сина:

“Ти теж випускниця”, – пише вражена молодістю Анни її підписниця.

Виявляється і на концерти екс-чоловіка ходить, тільки якщо вони – у Запоріжжі. Сам Арсен дуже тепло згадує про свою обраницю і завдячує за виховання своїх синів-козаків.

Подивіться також тематичне відео про розлучення й інших представників нашого шоу-бізнесу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.