Як виглядає другий чоловік Софії Ротару, який до нестями закохав її у себе: зірка ховає свою найбільшу любов

У житті української Примадонни був чоловік, який так і залишився таємним. Хто полонив серце співачки?

Про безсмертне кохання Софії Михайлівни Ротару та її покійного чоловіка Анатолія Євдокименко знає ледь не кожен українець. Цю історію активно просувають у мережі, її обговорюють, нею насолоджуються. Адже немає нічого прекраснішого за кохання, яке люди проносять крізь усе своє життя, і про яке не забувають після смерті.

Але у житті примадонни ставалися більш особисті події. Наприклад, стосунки з молодим композитором Володимиром Івасюком.

Володимир Івасюк та Софія Ротару. Чорно-біле фото оброблене у кольорі

Перше кохання і перший шлюб

Коли журналісти почали копирсатися у біографії Софії Ротару вони віднайшли деякі факти, які можуть вразити аудиторію. Наприклад, її близькі стосунки з Володимиром Івасюком. Подейкують, що чоловік знаходився з майбутньою суперзіркою у цивільному шлюбі, і колись виконував такі самі обов’язки, які взяв на себе Анатолій Євдокименко.

Софія Ротару та Володимир Івасюк

Ходять чутки, що у пари навіть народилася дівчинка. Мовляв, Софія Михайлівна старанно приховувала її від публіки, але правда про неї вийшла, коли дівчинку поцупили і зіркова мама вимушена була шукати дитину.

Наявність в неї доньки Софія Михайлівна на відрі спростовує, а ось стосунки з Володимиром Івасюком жодного разу не заперечувала. Але варто підкреслити, що і підтвердження від зірки не надходило.

Те, що Ротару приховує велику кількість фактів зі своєї таємничої біографії вона визнає. Співачка якось заявила журналістам, що розповість вражаючі речі про себе, але тільки тоді, коли навічно покине українську естраду. Зважаючи на її любов до сцени, цей день може не настати ніколи.

Схожі статті