Як виглядає майбутня свекруха Ольги Мартиновської? Ектор Хіменес-Браво вже познайомив кохану з мамою

Фанати підозрюють, що в Ектора та Ольги роман. Як виглядає імовірна майбутня свекруха Мартиновської.

Не так давно Ектор Хіменес-Браво вперше за багато років зізнався, що перебуває у серйозних стосунках. Ім’я таємничої коханої він відкривати побоявся. Зірка аргументував секретність тим, що усі його попередні відносини з жінками псувалися через надмірну увагу аудиторії та преси. Цього разу шеф-кухар має намір займатися особистим життя без об’єктивів камер.

Оля Мартиновська — таємна кохана

Та якщо ти публікуєш таємничу обраницю спиною, то будь готовий до того, що вас розсекретять. Публіка має великий досвід з визначення прихованих романів, і цей раз не став виключенням.

Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою
Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою

Після того, як Ектор опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлину з коханою, яка відвернулася від камери, публіка одразу визначила, що це Мартиновська. На великий подив, Ольга вирішила не спростовувати цієї новини.

Як виглядає імовірна майбутня свекруха Ольги?

Мама Ектора Хіменеса-Браво залишилася жити у Колумбії. Там у шеф-кухаря є велика родина, яку він регулярно відвідує. Жінка імовірно вже знайома з колегою свого сина. До того ж Ектор знайомив її зі своєю попередньою нареченою Анною.

Ектор Хіменес-Браво з мамою

Варто відмітити, що жінка, яка дала життя шеф-кухарю, дуже сильна духом. Її чоловік, батько зірки, за словами його дітей, був не найкращою людиною і вдавався до необдуманих методів виховання, від яких стає не по собі. Згодом чоловік взагалі вирішив покинути дружину та нащадків, і завів нову сім’ю.

Ектор з батьком після цього ніколи не спілкувався. А його розповідь про важке дитинство може довести до сліз. Не дивлячись на це, мама кулінара зберегла в собі найкращі риси і знаходить сили і надалі вкладатися в родину.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.