Камалія залишила родину і поїхала до провінції, де знайшла собі “безхатченка”: а в нього є сім’я та ресторан

Камалія провела прямий ефір, у якому розповіла подробиці своєї подорожі на конкурс собак.

Окрім музики, відома українська співачка Камалія має безліч хоббі. Жінка захоплюється верховою їздою, спортом, домашніми тваринами і так далі. Тому немає нічого дивного, що зірка бере участь у конкурсах для собак, яких у родині Мохаммада Захура та його зіркової дружини безліч.

Будинок Камалії та Захура
Камалія та Мохаммад Захур з улюбленцями

Розбірки пов’язані з безпритульної собакою

Коли артистка відправилася поїсти до ресторану у передмісті Чернігова, вона наштовхнулася на собаку породи середньоазіатська вівчарка (у народі “алабай”). Вона вирішила, що собака безпритульна, адже не мала на собі ошийника і була дуже худою.

При цьому слід на шиї тварини говорив про те, що вона таки носила ошийник, а значить мала хазяїна. Камалія припустила, що пес або загубився, або був викинутий з дому. Вона звернулася до своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з наміром знайти хазяїна собаки.

Але через декілька хвилин вийшов член команди співачки і повідомив, що володар пса знайдений. З’ясувалося, що алабай належить ресторану, а був таким худим через нещодавнє харчове отруєння. Варто відмітити, що це дуже дивний збіг обставин.

На запитання, чому собака без ошийника та тиняється навколо будівлі без нагляду, персонал відповів, що вона відв’язалася і ніхто не може її впіймати. Пояснення дуже здивувало Камалію, яка одразу знайшла спільну мову з псом. Більше того, співачка дуже хотіла його забрати, але через те що в салоні автомобіля вже знаходилися інші собаки, вона побоялася влаштовувати подібну авантюру. Тож напівбезпритульна собака так і залишилася біля ресторану.

Схожі статті