Хто з учасників 5 сезону “Танці з зірками” не виправдав очікувань суддів і вилетів: 6 випуск від 10.10.21

У цьому випуску декілька пар розчарувало суддів, але лише одна пішла з проєкту. Хто з учасників "Танці з зірками" покинув шоу у 6 випуску від 10.10.21?

У шостому випуску п’ятого сезону “Танців з зірками” у зону ризику потрапило аж три пари, але тільки одна таки покинула проект.

Хто покинув паркет назавжди?

Цієї неділі, відомі українські зірки та їхні партнери мали присвятити свої номера кумирам мільйонів. Концепція як завжди булп дуже цікавою та виграшною для багатьох пар, які добре володіють фантазією та смаком. Також це стало хорошим викликом для візажистів та костюмерів проекту.

Не так багато пар цього разу відзначилося, але багато хто розчарував суддів Влада Яму, Катерину Кухар та Олексія Чмерковського. Запрошеною суддею стала Юлія Саніна, яка колись брала участь в шоу.

Сьогодні, 10 жовтня, відбувся пятий ефір шоу. На цьому тижні паркет повинні були покинули дві пари. Lida Lee і Олексій Базела отримали найменше голосів від телеглядачів і покинули проект.

Також суддям довелося вибирати з двох пар, які залишилися в зоні ризику: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, Олександра Зарицька та Юрій Мєшков. Але вони вирішили нікого з них не виганяти.

Варто відмітити, що Джамала зараз збирає компліменти щодо техніки виконання танцю. Неочікувано для всіх співачка показала неймовірний прогрес, і до того ж дуже раптовий. Що ж стосується Мелоуїна, то багато хто вважає, що чоловік залишається на проекті тільки лише через свою велику фан-базу, яка за розміром може змагатися з фан-базою Тіни Кароль. Глядачі впевнені, що продюсери шоу протримають співака до кінця, щоб добре заробити.

Чи матимуть вони рацію, та чи про рахують подальші кроки продюсерів шоу буде видно.

Схожі статті