Холостячка 2021: відоме ім’я переможця 2 сезону – засвітився на недавньому концерті Злати Огнєвіч (ФОТО)

Вся країна із захватом спостерігає за тим, як Злата Огнєвіч шукає кохання на шоу "Холостячка 2021", а ім'я переможця – його головна інтрига з перших випусків.

Після акторки Ксенії Мішиної новою Холостячкою стала співачка Злата Огнєвіч, за серце якої прийшли боротися 26 чоловіків. В минулу п’ятницю 8 жовтня на екрани вийшов четвертий випуск, після якого учасників залишилося всього 10.

Серед них є один, якого фанати вже охрестили головним фаворитом Злати – 31-річний блогер і психолог Роман Свечкоренко. Більшість глядачів впевнені, що він одразу зачепив зірку, тому вона з особливою ніжністю дивиться йому в очі. Як найкраще це доводять троянди, які Огнєвіч йому дарує у кожній серії.

Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко
Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко

Примітно, що Роман був помічений днями на концерті Злати в одному зі столичних клубів. Фанати проєкту одразу впізнали чоловіка серед купи інших гостей. Стояв він подалі від основної маси людей і намагався не привертати особливої уваги до себе, як повідомляє видання “Сегодня“.

Роман Свечкоренко засвітився на концерті Злати Огнєвіч. Фото: Сегодня
Роман Свечкоренко засвітився на концерті Злати Огнєвіч. Фото: Сегодня

Мовляв, блогер навіть відмовляв шанувальникам фотографуватися з ними, оскільки хотів залишитися непоміченим. Крім Свечкоренко, нікого з учасників “Холостячки” на концерті не помітили, саме тому мережа вибухає від чуток про те, що він став обранцем Злати Огнєвіч.

Що відомо про Романа Свечкоренко

Чоловікові 31 рік, він киянин, останні 5 років займається психологією у сфері стосунків, збирає повні зали в турах по країні, продає онлайн-курси і майстер-класи. Майже блогер-мільйонник – наразі на його сторінку Свечкоренко в Інстаграмі підписані більше 900 тисяч фоловерів. Також Рома був одружений і має дочку Мію.

Роман Свечкоренко
Роман Свечкоренко

Схожі статті