Софія Ротару обдурила чоловіка: вагітність співачки тривала 11 місяців, а коханий свято в це вірив

Софія Михайлівна неодноразово пригадувала, як обманула свого чоловіка, щоб отримати бажаного малюка. Як співачка наважилася сказати неправду про термін своєї вагітності і чому її чоловік їй повірив без зайвих на це запитань? Усі деталі читайте в статті.

Шлюб Софії Михайлівни Ротару та її покійного чоловіка Анатолія Євдокименко завжди здавався ідеальним. Кохання довжиною в усе життя бачиться жіночій половині аудиторії дуже романтичним, до того ж заповітною мрією для багатьох. Втім, за кожними закритими дверима ховаються свої секрети.

Вагітність, яка тривала 11 місяців

Софія Ротару з чоловіком
Софія Ротару обманювала чоловіка, що виношувала дитину 11 місяців. На фото Софія Михайлівна та Анатолій Євдокименко

Так, в одному зі своїх архівних інтерв’ю співачка розповідала, що настільки хотіла народити дитину, що була змушена обманути свого чоловіка. Анатолій не надто волів ставати батьком, адже в нього були великі плани на творчу кар’єру благовірної.

В результаті, у голову української примадонни прийшла ідея: сказати коханому, що вона завагітніла, щоб той звик до думки про батьківство. Коли Анатолій змирився з ситуацією, Софія Ротару дійсно зачала дитину. Благовірний артистки не надто дивувався великому терміну. Софія Михайлівна пояснила, що таке іноді стається, і той без задньої думки повірив коханій.

Софія Ротару обманювала чоловіка, що виношувала дитину 11 місяців. Молода Софія Ротару в образі. Фото взято на просторах мережі.

У результаті цього обману народився єдиний спадкоємець Анатолія Євдокименко та народної артистки України — Руслан Євдокименко. Зараз чоловік допомагає мамі з концертною діяльністю, бізнесом та іншими справами. Софія Михайлівна неодноразово жалілася, що не додумалася народити і другу дитину. Це, за думкою Ротару, її найбільше упущення. І вона постійно говорить про те, що якби могла б повернутися у минуле, то ви провела цей недолік.

Однак, у неї все одно велика родина. На радість зірковій бабусі в неї є два дорослих онуки, які були названі на честь неї та її чоловіка. Тому її дім завжди повинен гостей та рідних.  Не вистачає тільки коханого чоловіка, який пішов життя 20 років тому.

Схожі статті