Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої: імпозантний депутат, який не зміг перевершити чари Юрія Горбунова

Відома українська телеведуча Катя Осадча щаслива у шлюбі зі своїм колегою по цеху – шоуменом Юрієм Горбуновим, а от її перший чоловік ніяк не пов'язаний зі світом шоу-бізнесу. Звісно, через це фанатів особливо цікавить, хто він, як виглядає та чим займається, адже саме йому Катерина народила первістка.

Про своє приватне життя Катя Осадча розповідати не полюбляє, хоча сама завжди випитує у знаменитостей найцікавіші подробиці особистого в рамках програми “Світське життя”. Навіть стосунки з Юрієм Горбуновим теледіва не афішувала до останнього – поки не стала його офіційною дружиною. Цікаво, що весілля зірки зіграли напередодні народження першої спільної дитини. Та для обох цей шлюб був вже не першим.

У 2001-му років 18-річна Катерина вийшла заміж за Олега Поліщука. Вона на той момент була успішною моделлю, а він – бізнесменом і народним депутатом, на 15 років старшим за обраницю:

“В нас було справжнє весілля – у великому залі, з гостями, столами, які ломилися від їжі та напоїв, з тамадою. Я була в білій сукні і фаті”, – згадувала Осадча в одному з інтерв’ю.

Весілля Каті Осадчої та Олега Поліщука – першого чоловіка телеведучої
Весілля Каті Осадчої та Олега Поліщука – першого чоловіка телеведучої

Вже через рік після одруження пара стала батьками хлопчика Іллі, однак шлюб це не скріпило – у 2004-му вони розлучилися. Причиною послужило банальне непорозуміння та постійні скандали з приводу планів на майбутнє – Катя мріяла побудувати запаморочливу телекар’єру, тоді як Олег хотів бачити поруч з собою берегиню сімейного вогнища.

Перший чоловік і син Каті Осадчої
Перший чоловік і син Каті Осадчої

За словами Катерини, їй стало легше, коли чоловік пішов. При цьому зараз вони підтримують теплі стосунки, адже колишніх об’єднує турбота про спільну дитину. Ілля вже вчиться на першому курсі американського вузу, а до переїзду хлопець проводив однаково багато часу як з зірковою мамою, так і з татом.

Старший син Каті Осадчої Ілля
Старший син Каті Осадчої Ілля

До речі, Ілля зазвичай уникає публічної уваги, однак на 51-му дні народженні свого вітчима Юрія Горбунова він у якості сюрпризу заспівав для іменинника під гітару. Як не дивно, але це стало приводом для чергового скандалу – деяким користувачам мережі не сподобалося, що парубок співав російською.

Схожі статті