|
11.10.2021 17:01

Вагітна Настя Каменських з любов’ю і тугою подивилась на свого колишнього: а малюк від Потапа вже на підході

Відома українська співачка та нині дружина Потапа Настя Каменських, яку підозрюють у вагітності, засумувала за "колишнім" і опублікувала лінійку фотографій, на яких вони обнімаються. Що відбувається в особистому житті співачки і чи насправді вона чекає дитину?

За роки спільної творчості та безприпинного співробітництва у Насті Каменських та Потапа накопичилася велика кількість відеоробіт. Відомий український дует працював, не покладаючи рук, завойовуючи все нові нагороди, трофеї та визнання аудиторії. Їхні дороги у шоу-бізнесі давно розійшлися, але зійшлися в іншому місці — особистому житті. Тепер Настя Каменських та Потап офіційно одружені і вже ніколи не розстаються.

Настя Каменських і Даніель

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова лінійка фотографій, на яких вона постала поруч з чоловіком, який виконував роль її коханого у кліпі. Він іноземець, і звуть його Даніель.

Причина, через яку вона раптом вирішила пригадати актора, Настя Каменських не назвала. При цьому на світлинах вони здаються дуже близькими, адже обіймаються і веселяться разом.

Варто відмітити, що зараз за Настею Каменських пильно слідкують усі її фанати, адже остання трансформація співачки дала привід для пліток про її вагітність. Артистці вже 34 роки, і преса не припиняє цікавитися можливим майбутнім поповненням. Зіркове подружжя бажання стати батьками не заперечує. Олексій взагалі заявив, що хоче стати багатодітним.

Втім, причину з якої співачка досі не може завагітніти вони не називають. Мовляв, наче і не кар’єристка, і малюка хочеться, але Господь поки що не дав. Потап на нову публікацію дружини в соціальній мережі ніяк не відреагував, і навряд йому вона сподобається.