67-річну Тетяну Кравченко, яка зіграла Валюху в “Сватах”, викотили на інвалідному візку: деталі стану зірки

Тетяна Кравченко отримала широку популярність після ролі Валюхи Будько в комедійному серіалі "Свати", тож за життям акторки уважно слідкує купа фанатів. Цього разу 67-річна зірка неабияк стривожила публіку, коли в мережу потрапили її фото в інвалідному візку.

Днями у вільний доступ потрапили світлини з Тетяною Кравченко, на яких вона постала в інвалідному кріслі. Шанувальники серйозно занепокоїлися станом артистки, адже вона вже немолода – йде сьомий десяток. До того ж раніше знаменитість неодноразово скаржилася на здоров’я, тому поширилися чутки про те, що у Тетяни Едуардівни можуть бути проблеми з ногами.

Чому Тетяна Кравченко пересувається на інвалідному візку

З’ясувалося, що причин для хвилювання немає. Кравченко дійсно деякий час не могла пересуватися самостійно, але це було по сценарію і лише на сцені театру. Акторка зараз гастролює з виставою “Женихи” разом з Олександром Панкратовим-Чорним. Кадр зроблений в ДК “Енергомаш” в Білгороді.

Тетяну Кравченко викотили на інвалідному кріслі
Тетяну Кравченко викотили на інвалідному кріслі

Повернення Валюхи Будько у 7 сезоні “Сватів”

Зазначимо, що Тетяна Едуардівна полюбилася багатьом глядачам завдяки ролі Валюхи Будько. Зйомки сьомого і останнього сезону серіалу знімалися цього літа в Грузії.

Вперше “Свати” вийшли на екрани ще у 2008-му, а через 12 років режисер серіалу натякнув, що цю сімейну кіноепопею час завершувати. Неодноразово знімальний процес переносився через пандемію, однак нарешті фанати побачать довгоочікуване продовження комедії в листопаді, після чого проєкт офіційно закриють.

Свати-7: кадр з серіалу
Свати-7: кадр з серіалу

Коли останній кадр відзняли, майданчик охопили гучні оплески від усієї команди, а Тетяна Кравченко разом зі своєю серіальною онучкою Анною Кошмал розплакалися. Очевидно, актори ситкому звикли одне до одного за стільки років співпраці.

Більше цікавого про “Свати-7”, а також про те, чого глядачам слід очікувати від завершення серіалу, дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті