Могилевська кинула наступний камінь в город Кароль після звинувачень в плагіаті: “Тіні тричі відмовляли”

Відома українська співачка Наталія Могилевська все частіше згадує не менш відому Тіну Кароль. Початком їхньої "скандальної" історії стало інтерв'ю Наталі для програми "Світське життя", де вона висловила підозри щодо плагіату Тіна, а тепер зірка публічно пригадала давні фіаско колеги.

Нещодавно у бесіді з Катериною Осадчою Могилевська натякнула на плагіат зі сторони Кароль. Мова йшла не про творчість, а про сценічне вбрання. Мовляв, Тіна вийшла на сцену у чорно-білій сукні з малюнком, нагадуючим зебру, від дизайнера Жана-Поля Готьє. Подібне плаття є і в Наталі, причому в ньому вона знімала кліп на пісню “Она красиво прощалась с любовью” ще у 1998 році.

У відповідь на це інтерв’ю Кароль не відмовчувалася, а поклала початок зірковій “війні”:

“Воу, воу, воу. Це черговий скандал”, – написала в мережі Тіна, маючи на увазі рядки зі свого хіта під назвою “Скандал”.

Скріншот з Інстаграму Тіни Кароль
Скріншот з Інстаграму Тіни Кароль

Пройшло зовсім небагато часу, як у бесіді Могилевської з журналістами знов промайнуло ім’я колеги. На правах капітана зіркової сотні шоу “Співають всі!” виконавиця вирішила підбадьорити учасницю Оксану Нікітіну, яка не пройшла до суперфіналу:

“А ви знали, що Тіну Кароль Ігор Кондратюк тричі не взяв в “Шанс”? А вона так хотіла до нас з Кузьмою в програму. І що зараз – схудла, виглядає ідеально – просто найгарячіша [прим. ред.] жінка країни! Тобто перемога в конкурсах – це не завжди показник успіху”, – пояснила Наталія.

Наталія Могилевська пригадала невдалі спроби Тіни Кароль потрапити в проєкт Шанс
Наталія Могилевська пригадала невдалі спроби Тіни Кароль потрапити в проєкт Шанс

Вона радить починаючим талантам не боятися невдач – іноді треба так би мовити спалити все і повернутися знов, як фенікс, повсталий з попелу.

До речі, якраз до зйомок у “Співають всі!” Могилевська добряче схудла. Аби не зірватися з дієти, вона навіть уклала парі з зірковою тренеркою Анітою Луценко, головна умова якого – поголитися налисо, якщо співачка не скине зайві кілограми до визначеної дати. На щастя, зачіска Наталі не постраждала, оскільки вона досягла мети та пострункішала.

Схожі статті