Ірина Федишин покинула музику і стала новою ведучою “Світського життя”: чи вдалося співачці обійти Осадчу?

Ірина Федишин може зачарувати голосом з перших нот. Втім, зупинятися на досягнутому артистка не бажає та спробувала себе у новому амплуа. Знайомтеся: нова телеведуча "Світського життя" - Ірина. Як впоралася з новою роллю у житті зірка - судити лише вам.

Ірина Федишин. Ця артистка має великий досвід сценічних виступів. Крім цього зірка щоразу пробує себе у нових ролях. Так, програма “Світське життя” подарувало їй шанс спробувати себе у якості ведучої програми. Вела свій репортаж зірка з рідної Львівщини.

Ірина Федишин
Ірина Федишин

Для кадру знаменитість нарядили у пишну сукню з розкішною жовтою спідницею. У залі Львівської опери Ірина виглядала, як справжня Попелюшка, що тільки-но повернулася з балу від прекрасного принцу.

Закадровий голос розпочинає сюжет фразою:

“Львів на зв’язку”

Співачка розпочинає свій світський рейд на місцевому конкурсі краси. Знаменитість не перестає посміхатися у кадрі, а її усмішка передає загальний позитивний настрій заходу.

Та не всі оцінили з гідністю спроби артистки у кадрі “Світського життя”. Чи то всі так звикли до Катерини Осадчої, чи сама зірка вже десь змогла знайти собі хейтерів, але у коментарях відверто розкритикували і образ, і навіть стиль ведення репортажу.

  • Ір, ну ганьба … Шепелявість і ще ця спідниця дурнувата
  • Не твоє…

Хоча негативу було достатньо, приємних слів було у співачки під публікацією ще більше:

  • Хтось хоче сказати, що Іра не впоралася? Ви тільки подивіться це відео…
  • Праворуч на всі сто
  • Гарна з Вас ведуча
  • Круто

Сама ж знаменитість не приховує, що такий досвід для неї був дуже хвилюючим. При цьому, програма “Світське життя” завжди була у фаворитах для зірки. Вона, можна сказати, мріяла про те, що колись стане її частиною. Навіть коли артистка побачила запис, все одно їй не вірилося, що вона запалювала шоу.

Схожі статті