Маша Єфросиніна показала сміливий образ

Улюблена телеведуча країни продемонструвала невластивий їй відвертий образ, чим сколихнула уяву прихильників.

Маша Єфросиніна зазвийчай показує стримані та лаконічні образи. А от відверті та спокусливі обирає більше для студії.

Цього разу телеведуча виклала у сторіз знімок, на якому вона позує топлес у масажному кабінеті. Вона сидить на кушетці, прикриваючи сь рукою і наліпкою у вигляді метелика. Зірка дивиться в дзеркало і знімає себе на телефон. У Маші Єфросиніної розпущене волосся і обличчя без макіяжу. На самому знімку телеведуча написала «Ви багато запитуєте сим я займаюся, окрім того, що їм та гуляю? Так от, їм та гуляю я мало, порівняно з ось цим – потоком процедур для виведення токсинів: масажі ручні, апаратні, вакуумні та інші! Здаюся собі вже натертим до блиску яєчком)».

Маша Єфросиніна топлес
Маша Єфросиніна топлес

Також Маша Єфросиніна виклала на своїй сторінці в Instagram знімок, на якому вона позує у чорній футболці і чорній кофті. Зірка з легким макіяжем дивиться в камеру. На фоні у неї приміщення клініки, де ведуча зараз проходить курс детоксикації. У підписі під знімком Маша Єфросиніна поміркувала на тему здорового харчування і розповіла про те, чим і як раніше харчувалася. І поділилася новими знаннями стосовно кави та сну.

 

 

У коментарях під знімком прихильники телеведучої підтримали її і погодилися з тим, що написала зірка.

Це не перший знімок Маші Єфросиніної топлес. Приблизно рік тому телеведуча знімалася у фотосесії для  української версії журналу «ELLE». Знімок зірка підписала коротко і лаконічно «Невидане». Не знімку телеведуцча позує напівроздягнена, прикриваючись зігнутою в коліні ногою. Волосся зірки розпущене, а на обличчі глибокий макіяж. З прикрас теледіва обрала кольє та сережки, а на руці браслет. Ведуча дивиться в камеру і не посміхається.

 

 

Під знімком Маша Єфросиніна зібрала багато компліментів від прихильників. Всі вони написали, що зірка нереально красива, але дехто зауважив, що теледіві не завадило б трошки поправитися. На думку підписників вона занадто худенька. Та, все ж, позитивні та схвальні дописи у коментарях переважають.

 

Схожі статті