(Фото) Вже без Алли Борисівни: співачка одним махом змінила найголовніше та перекреслила долю

Алла Борисівна Пугачова - не просто співачка, а цілий бренд. Її ім'я не потребує представлення, а доля та життя цікавлять мільйони фанатів. Втім, як казав класик, ніщо не є вічним під Місяцем і настав час нам всім приготуватися до великих змін у шоу-бізнесі.

Алла Борисівна народилася у родині фронтовиків у непростий повоєнний час. 1949 рік. Країна лише оговтувалася від Другої світової та з останні сили відбудовувала міста. Донька стала справжньою відрадою для батьків, які й так зазнали випробувань.

Алли Борисівни Пугачової більше немає

Дівчинку назвали Аллою не просто так, а на честь акторки МХАТу Тарасової. Ім’я вирішило творчу долю майбутньої Примадонни. Окрім вродженого таланту, її мама не упускала шансу навчити дитину музичному мистецтву. Доньку змалечку навчали грі на фортепіано. До речі, інструмент був трофейним – батьки врятували його з фронту.

Алли Борисівни Пугачової більше немає

Цікаво, що тривалий час виникали цікаві версії щодо справжнього батька Алли Борисівни. Після виходу пісні про арлекіна, фанати запідозрили, що насправді це може бути трибьют рідному татові Примадонни, який був цирковим артистом. Втім, сама знаменитість цього не підтвердила.

Останні роки її кар’єра перейшла у пасивний стан, а знаменитість присвячує час домашнім справам та вихованню двох чарівних діток.

Що сталося з Аллою Пугачовою?

Улюблена зірка мільйонів, народна зірка без зайвих повідомлень перестала бути Аллою Борисівною. Юридично. Мова йдеться про зміну логотипу її торговельної марки. У 1996 році у її фірми з’явився логотип, який об’єднував великі літери “А” та “Б”. У липні цього року стало відомо, що Пугачова більше не “АБ”. Нове лого скоріше нагадує літери “О” і “К”. Можливо так зірка натякнула кому точно дістанеться її компанія.

Алли Борисівни Пугачової більше немає

Такі зміни сталися вперше з 2003 року. Чим це викликано – ні сама Примадонна, ні її чоловік Максим Галкін не пояснюють.

Схожі статті