Наталія Могилевська ошелешила подробицями особистого життя: “Вийшла заміж у 18. Розвелася через 4 місяці”

Відома українська співачка Наталія Могилевська у свої 46 років знаходиться у статусі холостячки, але так було не завжди. На рахунку зірки не один шлюб і не один роман, тож її особисте життя регулярно стає предметом для обговорення в пресі та у соціальних мережах.

Наталія Могилевська з самого старту співочої кар’єри підкорила слухача, адже вона володіє вражаючими вокальними даними і приємною зовнішністю, а її жіноча харизма заслуговує окремого обговорення. Артистка завжди привертала до себе чоловічу увагу, однак того єдиного вона поки що так і не зустріла.

У дев’яностих Могилевська зав’язала стосунки зі своїм першим продюсером Олександром Ягольником. Спільні пісні, житло і плани на майбутнє, здавалося, вели до весілля, однак на пропозицію руки та серця Наталія відповіла відмовою.

Наталя Могилевська та Олександ Ягольник (посередині)
Продюсер і чоловік Наталії Могилевської Олександр Ягольник у білому світері

Першим офіційним чоловіком знаменитості став бізнесмен Дмитро Чалий. Неймовірно пишне весілля у 2004 році продовжилося сніданком в Парижі вже наступного ранку, проте і ця красива історія була швидкоплинною – не промайнуло й року подружнього життя, як пара розлучилася. Чоловік бачив поряд з собою сімейну жінку, а співачка приділяла багато уваги кар’єрі.

Перший офіційний чоловік Наталі Могилевської
Перший офіційний чоловік Наталі Могилевської Дмитро Чалий

Наступні серйозні стосунки Могилевської протривали довше – 5 років. Зірка навіть знайшла спільну мову з доньками коханого Єгора Долініна. Публічних скандалів між ними не лунало, тим не менш, врешті закохані розійшлися без розголошення причин розриву.

Третій колишній Наталі Могилевської Єгор Долінін
Третій колишній Наталі Могилевської Єгор Долінін

Також Наталі в різний час приписували романи з Владом Ямою, Раду Поклітару, Ектором Хіменесом-Браво, Максом Барських, Владом Дарвіним та навіть Кузьмою Скрібяним, але під час спілкування з підписниками в Інстаграмі Могилевська здивувала несподіваними подробицями особистого життя:

“Вийшла заміж в 18. Розвелася через 4 місяці”, – пише зірка.

Наталія Могилевська вийшла заміж?
Наталія Могилевська вийшла заміж?

Виявилося, що це історія однієї з шанувальниць артистки, яка влаштувала у себе в сторіз опитування:

“Друзі, яким був найдивніший вчинок у вашому житті?”.

Наталія Могилевська звернулася до підписників
Наталія Могилевська звернулася до підписників

Варто зазначити, що Наталія регулярно спілкується з фанатами на різноманітні теми та завжди отримує зворотний зв’язок.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.