|
12.10.2021 11:14

Як виглядає доросла дочка Наталії Сумської від першого шлюбу: акторка досі змушена забезпечувати спадкоємицю

Прізвище Сумських не потребує представлення, адже їхня сімейна акторська династія зробила і продовжує робити великий внесок у розвиток індустрії, а від краси сестер Наталі та Ольги чоловіки сходили з розуму. Та схожі знамениті родички між собою лише зовні – погляди й стиль життя у них зовсім різний.

Якщо Ольга активно веде блог у соціальних мережах і ділиться з фанатами всім, що в неї відбувається, то Наталія навпаки не любить виносити особисте на загальний огляд. Навіть інтерв’ю вона дає вкрай рідко, але при цьому доволі відверті. В одному з таких акторка зізналася, що її стосунки зі старшою дочкою переживають не найкращі часи.

Доросла дочка Наталії Сумської сидить на шиї акторки. На фото Дарина справа

39-річну спадкоємицю Наталії Сумської звуть Дарина, вона народилася у першому шлюбі знаменитості з кінооператором Ігорем Мамаєм. Продовжувати сімейну династію донька пари не стала та обрала для себе кар’єру естрадної співачки. Дарина стала головною зіркою ансамблю прикордонних військ, однак зрештою вона звідти пішла, коли вийшла заміж за музиканта Юрія Трофименка.

Вже три роки як дочка Сумської вдова, через що Наталії доводиться повністю забезпечувати не лише її, а й онучку:

“Зараз я повністю опікуюся донькою і онукою, і всі ці проблеми повинна вирішувати я. Вона просто живе на світі”, – заявила акторка.

Дочка Наталії Сумьскої не хоче забезпечувати себе сама

За її словами, Дарина у всьому покладається на матір, а коли мова заходить про те, що ніхто не вічний і колись Наталія більше не зможе допомагати, дочка відповідає коротко:

“Як Бог дасть”.

Дочка Наталії Сумської Дарина

Сумська вважає, що ці риси спадкоємиця взяла від батька, який свого часу не сам шукав можливості, а чекав, що хтось їх надасть.