4 місяці, як не чоловік та дружина: спливла реальна причина розлучення DZIDZIO та Slavia, яку вказали в суді

Стало відомо, яку насправді причину вказали DZIDZIO та Slavia у суді, а також хто саме подав на розлучення. Більш того, з'ясувалося, що зіркове екс-подружжя вже чотири місяці, як офіційно не разом. Дізнайтеся, що відбувалося насправді між артистами у нашій статті.

Після черги скандальних інтерв’ю, у яких дружина відомого українського виконавця DZIDZIO Ярослава розповіла про його ставлення до неї у шлюбі, фанати музиканта вирішили, що їхньому союзу прийшов кінець. І як виявилося, мали рацію.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Справжню причину розлучення DZIDZIO та Slavia оприлюднили без їхнього відома

Наприкінці квітня подружня пара офіційно повідомила, що розлучається. У скандал була втягнута і кума сім’ї Ольга Цибульська, яку вважають коханкою Михайла. Накал пристрастей призвів до того, що співак дозволив собі оприлюднити негарний віршик про колишню. Втім, конфлікт був швидко врегульований, а Дзідзьо заявив: доведе, що він порядна людина.

Причина розлучення та деталі процесу

Ярослава Хома в інтерв’ю виданню “КП в Україні” заявила, щоїх шлюборозлучним процесом зі співаком DZIDZIO займаються його юристи і він все ще триває. Два місяці тому і артист відповідав журналістам, що їхній союз все ще офіційно продовжується. Але на сайті Яворівського районного суду Львівської області зазначено, що їхній шлюб був розірваний ще 14 червня.

Михайло та Ярослава Хома
Справжню причину розлучення DZIDZIO та Slavia оприлюднили їхнього без відома

А ось звернувся до суду Михайло 25 березня. Саме він став ініціатором розлучення. Журналісти видання Бульвар Гордона докопалися до правди і знайшли рішення суду щодо їхнього позову.

“З огляду на те, що сторони подружніх відносин не підтримують, позивач повністю втратив почуття любові до відповідача, а примирення між ними неможливо, суд прийшов до висновку, що шлюб носить формальний характер, подальше спільне життя і збереження шлюбу суперечить інтересам сторін, тому його слід розірвати” , – йдеться в рішенні суду.

Схожі статті