Хто той чоловік, якому Ольга Мартиновська народила дитину: в Ектора Хіменеса-Браво з’явився конкурент

Особисте життя суддів улюбленого українцями кулінарного шоу "МастерШеф" кипить як ніколи. Фанати впевнені, що між Ольгою Мартиновською, Ектором Хіменесом-Браво та Володимиром Ярославським виник любовний трикутник, у якому з'явилася ще одна людина – колишній чоловік Олі.

Донедавна стосунки Ектора, Ольги та Володимира вважалися суто робочими. Змінилося все з того моменту, як Мартиновська і Ярославський почали публікувати безліч спільних фото з доволі романтичним підтекстом. Звісно, їм приписали роман, але коментувати його вони не стали.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославький
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославький

Згодом після цього завісу особистого життя відкрив Хіменес-Браво, який повідомив, що в нього з’явилася дівчина. Її ім’я шеф-кухар не розсекретив, але на його сторінці в Інстаграм зрідка можна побачити світлини з коханою. Зазвичай в кадр потрапляє лише якась її частина, але на новому знімку, де Ектор позує з обраницею у себе вдома, вона зображена в повний зріст. Щоправда, зі спини.

Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою
Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою, у якій впізнали Ольгу Мартиновську

Тим не менш, це не стало на заваді фанатам робити припущення, хто та жінка. Більшість підписників одразу ж побачили в ній риси Мартиновської, причому вона цього не спростувала, а навпаки підтвердила, одночасно з чим вибачилися перед Ярославським.

Якщо стосунки Ектора і Ольги дійсно романтичні, то йому доведеться миритися з присутністю в житті коханої ще одного чоловіка – її колишнього. Мартиновська була одружена з молодшим за неї майже на 5 років колегою по роботі в ресторані Іваном Кобцем.

Весілля Ольги Мартиновської з колишнім чоловіком
Весілля Ольги Мартиновської з колишнім чоловіком

Згодом після весілля у пари народилася донечка, яку вони назвали Вірою. Цікаво, що хрестила її ще одна зірка “МастерШеф” – екс-суддя проєкту Тетяна Литвинова.

Побудувати міцну родину подружжю не вдалося – на початку 2020-го стало відомо, що вони розлучилися. Саме з Оліної ініціативи, про що вона розповідала в інтерв’ю КП:

“Я була енергетично сильніше, штовхала вперед. Я прийняла рішення, що потрібно розлучитися. В душі мені хочеться йти за кимось сильним”.

Ольга Мартиновська
Ольга Мартиновська закрутила роман з Ектором Хіменесом-Браво

На відміну від колишнього Ольги Мартиновської, Ектор Хіменес-Браво, схоже, підпадає під образ її ідеального чоловіка.

Схожі статті