Радісна Ірина Білик не приховує свого щастя після місяців знаходження в тіні: “Сьогодні зранку народилося”

Поп-діва української сцени Ірина Білик після п'ятого розлучення з Асланом Ахмадовим стала рідше виходити з тіні. Фанати припустили, що зірка важко переживає чергову поразку в особистому житті, однак вона нарешті вийшла на зв'язок та пояснила, що з нею коїться.

Ірина Білик є однією з найлюбленіших публікою співачок, і справа не лише у її таланті. Виконавиця підкорює своєю простотою, добротою та відкритістю. Навіть про проблеми у стосунках з коханим героїня статті не мовчить.

Так, навесні 2021-го Ірина повідомила сумну новину про те, що її шлюб зі стилістом, режисером та фотографом Асланом Ахмадовим дав тріщину. Зірки вирішили покласти цьому край і зрештою розвелися. Судячи з офіційного коментаря Білик з цього приводу, саме вона була ініціаторкою розриву, але не просто так.

Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов
Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов

Справа в тому, що Ірина з дітьми живе в Києві, тоді як Аслан більшу частину часу проводить у Москві. Весь минулий рік чоловік не приїздив до рідних особисто, списуючи це на обмеження перельотів через пандемію. Однак і після відкриття рейсів ситуація особливо не змінилася. Білик зрозуміла, що коханий лише шукає відмовки, тому й пішла від нього, не зважаючи на сильні почуття.

Спільний син пари Табріз залишився жити з зірковою мамою, але з татом може бачитися коли завгодно, адже Ірина зберегла добрі стосунки з Ахмадовим. При цьому вона виставила свої умови розлучення.

Чоловік та син Ірини Білик
Чоловік та син Ірини Білик

Нарешті у шанувальників артистки є привід порадіти за неї. Так, у себе в сторіз Інстаграм Білик поділилася доброю звісткою:

“Сьогодні зранку дещо народилось. Написала, заспівала, записала. Чекаєте?”, – написала зірка.

Ірина Білик записала нову пісню
Ірина Білик записала нову пісню

Судячи з геолокації, зараз Ірина знаходиться в Одесі. Очевидно, море і живописні краєвиди надихнули співачку на творчість, тож незабаром світ почує новий хіт від поп-діви. Не виключено, що в ньому Білик відкриє свої справжні почуття, якими переповнене її серце після останніх подій.

Схожі статті